2019 Convention Song: I’m Still Standing

Een breed gekoesterde wens, een nummer om samen te zingen, graag modern, leuk en vlot! Een aanzet voor een nieuwe traditie: een populair, gezamenlijk nummer te introduceren op de tweejaarlijkse conventie.

“I’m Still Standing”

Speciaal voor de Holland Harmony Conventie 2019 is een heerlijk vlot nummer gearrangeerd door Steve Tramack, “I’m Still Standing”!

“I’m Still Standing” is een nummer van de Britse rock musician Elton John, van zijn Platinum album uit 1983, Too Low for Zero.
Het nummer werd een grote hit voor Elton John aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, in Canada, Zwitserland, UK en USA.
Elton John zei: “This was my reaction to still being relevant and successful in the early 1980s, post-Punk and with the New-Romantics creeping in.”

Wij zien de match. Ook wij zijn ‘still being relevant and successful’!

 

Bladmuziek en teach tracks

Als de inschrijvingsperiode is afgesloten, krijgen de contactpersonen van de conventiedeelnemers een mail. Hierin staat de link naar de pagina waar de muziek staat. Sonny Vande Putte heeft de teach tracks gemaakt.

Het nummer is gearrangeerd voor de conventie, dus in mixed samenstelling. Steve heeft het echter zo gemaakt dat het prima te zingen is, hoewel in een andere pitch, voor zowel alleen mannen als alleen vrouwen.

Hierbij alvast een voorproefje!