Als een lopend vuurtje – Unlimited

Als eerste in de rubriek voor de kwartetten een mannenkwartet. In oktober 2018 bestaan ze 25 jaar: het zeer gewaardeerde, en alom bekende mannen barbershop kwartet uit Best, Unlimited!

Binnen het kwartet  steeds weer toe werken naar een volgend optreden. Vallen, opstaan, try-outs met een lach en een traan en op het toneel (maar ook daarbuiten) alles geven. Goed zingen, verrassend repertoire met een eigen “touch” en aandacht voor entertainment. Het zingen met elkaar en met anderen. Dat is voor ons “Passion in Harmony”.Tijdens 10 Nederlandse, binnenkort 13 Ierse, 1 Spaanse en maar liefst 3 Europese conventies liet Unlimited van zich horen tijdens zowel de competitie als, voor ons minstens zo belangrijk, in de shows en afterglows. Met zijn vieren, of bijvoorbeeld met de ruim 50 dames van Ireland Unlimited. Met een ander kwartet of met één van de vele vrienden die we in de jaren gemaakt hebben. Barbershop is namelijk een passie die we delen.

Onze specifieke vraag om te beantwoorden…

In oktober 2018 bestaat Unlimited 25 jaar en in deze periode traden we maar liefst 250 keer op! Welk optreden uit die tijd ons het meeste is bijgebleven? Wij organiseerden begin 2016 op het kasteel in Geldrop met 5 andere kwartetten een onvergetelijk festijn met kwaliteit tussen de schuifdeuren, onderling muzikale vriendschap en samen zingen zonder rivaliteit tot in de late uurtjes. Deelnemers en publiek praten er nog over.

De muziek brengt ons, Toon, Danny, Mike en Dion, samen.
Vier stemmen, vier kleuren, vier karakters met één geluid. Unlimited!

Wij geven het vuur graag door aan…

Om dit lopend vuurtje gaande te houden willen we onze vraag graag stellen aan de Southern Comfort Barber Gals en aan mixed kwartet Next Generation: In Barbershop-land bestaan vele tradities. Welke nieuwe traditie zouden jullie willen introduceren?