Als een lopend vuurtje… 4SURE!

4SURE! heeft het lopend vuurtje gekregen van “Miracle Sound ” met de vragen:
– Met welke verwachting gaan jullie de Conventie in?
– Hoe bereiden jullie je voor op de conventie?
– Waarom is er geen barbershopkoor in Haarlem?

Graag stellen we ons eerst even voor:

Wij zijn Anita Zengerink (baritone), Birgit de Bruijn (lead), Bernadette Bouchier (tenor) en Anda van Stegeren (bass) en zijn als dirigente en zangers verbonden aan het koor Singing Unlimited.

Nadat we de afgelopen twee jaar regelmatig oefenden en twee keer een gelegenheidskwartet vormden t.g.v. “de laatste repetitie-avond voor de vakantie “, hebben we ons in september jl. officieel laten registreren en was 4SURE! een feit.

Voorbereiding op de conventie

Sindsdien repeteren we wekelijks en bereiden we ons voor op onze eerste conventie als 4SURE! Leuk om met elkaar dit proces in te gaan. Songs uitzoeken die passen bij ons, kneden aan de interpretatie. Veel lachen en genieten van die momenten dat er opeens “magic” is: dat is zoals we ons voorbereiden op deze conventie.

Onze “Passion in Harmony”

De Passion die we voor het zingen voelen en de Harmony binnen ons kwartet maakt dat we ons vast helemaal thuis gaan voelen op deze conventie!

Wat wij er van verwachten..

Wij verwachten bij de conventie vooral  te genieten van heel veel mooie kwartetten en koren en veel bekenden uit de barbershopwereld te ontmoeten.

Barbershop in Haarlem

En waarom er geen barbershopkoor in Haarlem is?

Geen idee! Haarlemmermeer is dusdanig dichtbij dat de afstand vanuit Haarlem geen probleem is. Singing Unlimited heeft veel leden uit omringende steden, variërend van Heemstede, Haarlem als ook Lisserbroek, Hillegom, Alphen a/d Rijn en Amsterdam.

Tot eind maart !

Anita, Birgit, Bernadette en Anda