Als een lopend vuurtje… Amstel River Singers

Van Challenge kregen de Amstel River Singers het lopend vuurtje. Een vraag kunnen bedenken waar ze heeeel nieuwsgierig naar waren was lastig, maar een richting is wel aangegeven: wat is jullie gevoel bij een optreden?  Voorbereiding, de focus, gezonde spanning?

ARS heeft een heel bijzonder optreden in 2019…

Hoe leuk is het dat de Amstel River Singers volgend jaar 25 jaar bestaan. Natuurlijk gaan wij dat groots vieren en inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor een prachtige show op zaterdag 26 oktober 2019 in de grote zaal van de schouwburg te Amstelveen. Naast familie en andere belangstellenden uit de omgeving rekenen we ook op de komst van onze “barbershopvrienden van Holland Harmony”. Jullie krijgen nog een uitnodiging, maar deze datum van de show mag je vast noteren!!

Onze “Passion in Harmony”

Dat woordje “barbershopvrienden” sluit mooi aan bij de vraag wat Passion in Harmony voor ons betekent. Vooral vriendschap en respect voor elkaar hebben. Verbonden zijn door samen te zingen en daarin uiting te geven aan onze emoties. Maar ook het delen van goede en slechte tijden, op elkaar kunnen rekenen.

Dit zijn voor ons de juiste ingrediënten voor Passion in Harmony!!

Samen zingen is heerlijk, het geeft plezier en voldoening.
Barbershop zingen is een passie en laat je niet meer los.

 
Wij geven graag het vuurtje door aan…

Dit is ons stukje voor het lopend vuurtje. Wij geven het stokje graag over aan de The New Land Singers en het kwartet O!Boy.

De vraag aan hen: Wat vinden jullie leuk aan barbershop zingen?