Als een lopend vuurtje… Angels & Demons

Angels & Demons hebben het lopend vuurtje gekregen van Around the Bar met de vraag: “Hoe gaan jullie om met de kledingkeuze in jullie kwartet. Bij een dames kwartet al een hele klus, hoe is dat bij jullie?”

Allereerst…

Onszelf voorstellen is vast niet meer nodig. U kent ons toch? Of misschien denkt u ons wel beter te kennen dan wij onszelf. Wij dagen u uit: Angels & Demons; wie zijn de lieve engeltjes, wie de oude duiveltjes?

Conventie 2019

In de tussentijd staat dit “mixed quartet” te popelen om als koppels en oude vrienden het podium te delen bij de kwartetten competitie.

Hoe wij ons voorbereid hebben? Laten we het er maar op houden dat we veel kaasplankjes, drank en potjes kaarten verder zijn. Gezelligheid voert de boventoon, maar natuurlijk proberen we ons van onze beste, meest engelachtige kant te laten zien.

Daarom is onze “Passion in Harmony”: het delen van vriendschap door muziek.

De vraag aan ons…

Op de vraag van Around The Bar hoe we omgaan met het uitzoeken van de kleding, hoeven we niet lang na te denken. Het is eigenlijk heel eenvoudig: de mannen hebben al zo vaak met elkaar gezongen dat ze nog wel een geschikt pak in de kast hebben hangen ;-). Voor de juiste look shoppen de dames er zo iets passends bij en zo is de kledingkeuze helemaal geen issue! A happy wife is a happy life.