Als een lopend vuurtje… Between Two Rivers

Between Two Rivers kreeg de vraag van Dutch Pride: “Kunnen jullie omschrijven wat jullie koor  “Between 2 Rivers” maakt, en dan bedoel ik niet de Waal en de Maas 🙂 ?”

Het antwoord op deze vraag komt van onze leden zelf:

B2R is een ambitieuze groep. Binnen het Barbershop-genre willen we ons op alle vlakken blijven ontwikkelen en elke keer een beetje beter worden. Daarbij staan we open voor nieuwe technieken en uitstapjes naar andere stijlen.

B2R is een hechte groep. Met een enorme diversiteit aan persoonlijkheden kan iedereen toch helemaal zichzelf zijn. We hebben aandacht voor elkaar en maken er elke woensdagavond een feestje van.

Onze dirigent Bram Versteegen is de verbindende factor muziek. Hij heeft een scherp gehoor, een kritische blik en een heerlijk gevoel voor humor. Samen vormen we een sterk team!

Het kan bijna geen toeval zijn dat zijn antwoord op de vraag “Wat maakt ons B2R?” een perfecte samenvatting is van de opmerkingen van de leden:
“B2R is een groep authentieke vrouwen met hart voor Barbershop en elkaar.”

Dat maakt ook wat voor ons “Passion in Harmony” is nl. bezieling en eensgezindheid waarmee we muziek tot leven brengen. Zonder passion en/of harmony is het niet meer dan een potje zingen.

Wij geven graag het vuurtje door aan…

Wij geven graag het lopend vuurtje door aan Cloud9 en Swinging Woodnotes met de vraag…

“Wat zegt de naam Cloud9 / Swinging Woodnotes over jullie?”

 

Succes, ook met de voorbereidingen voor de Conventie en see you in Veldhoven!