Als een lopend vuurtje – Challenge

“Don’t limit your challenges, challenge your limits”, dat is het motto van ons kwartet.

In de huidige samenstelling bestaan we 2 jaar: v.l.n.r. Corneel van den Bulk (bariton), Moni Bemelman (bas), Ingrid Leegsma (lead) en Susan Potting (tenor)

Altijd gaan we de uitdaging aan met onszelf, om onze songs zo harmonieus en gepassioneerd mogelijk over te brengen.

In de afgelopen twee jaar hebben we verschillende keren mogen shinen tijdens gastoptredens bij ons koor The Skyline Sisters, waar we alle vier deel van uitmaken. En in de decembermaand zijn we druk met kerstoptredens.

We zoeken de uitdaging ook in de samenwerking met anderen. Zo hebben we een bijdrage geleverd aan het kerstconcert van Blaasorkest De Vriendschapskring in Ankeveen, wat voor verrassende effecten zorgde.

Met mannenkwartet Natural Blend hebben we een gastoptreden verzorgd als gemengd octet.

Nu staan we voor een nieuwe uitdaging: voor het eerst deelnemen aan de conventie van 2019 Passion in Harmony! We gaan ervoor, de “passion” hebben we al en aan de “harmony” wordt gewerkt!

Wij geven het vuurtje door aan…

Wij geven het estafettevuurtje door aan Stop Talking en Amstel River Singers. Om nu direct een vraag te kunnen bedenken waar we heeeel nieuwsgierig naar zijn is lastig, maar misschien zou een vraag kunnen zijn: wat is jullie gevoel bij een optreden?  Voorbereiding, de focus, gezonde spanning?