Als een lopend vuurtje…Conundrum

De uitnodiging van The New Harvest Singers om ons voor te stellen, nemen wij graag aan. Want net als zij hebben ook wij een passie voor muziek en zingen.

Wat al niet kan gebeuren wanneer vier vrouwen elkaar maandelijks ontmoeten bij een internationaal Sweet Adelines koor! Eenmaal per maand zingen bleek echter niet genoeg. En ook al hebben we naast dit koor onze handen vol aan ons (muzikale) werk en hobby’s, zingen in een female quartet is onze nieuwe uitdaging geworden.  Zo ontstond het kwartet een paar maanden geleden uit No Borders Show Chorus.

The New Harvest Singers vroeg zich af waarom wij voor deze naam hebben gekozen en we schatten in dat dit voor meer van jullie geldt. En we stellen ons zelfs voor dat menigeen het woordenboek er al bij gepakt heeft. Wij ook 😉.

Welke naam zou er bij ons passen… zo verschillend, alle vier. Zo veel achtergronden: IT, muzikante, jongeren coaching en personal assistant. Verschillen in leeftijd, haarkleur, lengte… het was terecht een puzzel te noemen: hoe zou dit gaan passen? En het is nog steeds een gepuzzel: wat gaan we zingen? Waar spreken we af? Wanneer spreken we af? Wat trekken we aan?

Dus onze naam Conundrum, spreek uit: ko-nan-drum of fonetisch kəˈnʌn·drəm  past bij ons! Letterlijk vertaald: een moeilijk op te lossen probleem of puzzel. Nou zien wij onszelf niet als een moeilijk probleem hoor, alhoewel coaches hier natuurlijk heel anders over kunnen denken!

We kijken heel erg uit naar deelname aan onze eerste Conventie en tot die tijd blijven wij nog even puzzelen om tot de beste sound en performance te komen!

Wij zijn heel erg benieuwd naar de Fruity Island Boys en Bewitched en stellen hen de volgende vragen: Fruity Island Boys: hoe zijn jullie bij barbershop terecht gekomen en  Bewitched: jullie hebben een behoorlijke sprong in punten behaald bij de vorige conventie: wat is jullie geheim?

Wij wensen alle kwartetten en koren een goede voorbereiding en zien er naar uit iedereen weer te ontmoeten in maart 2019. Veel succes allemaal!