Als een lopend vuurtje… Cross Connection

Cross Connection heeft het Lopend Vuurtje gekregen van Fruity Island Boys. Zij stelden de vraag: “Wat is de gekste plek waar jullie hebben opgetreden?

Onze gekste plek van optreden…

We denken dat de Fruity Boys daarin meer hebben meegemaakt dan wij, maar als je dan toch even in de geschiedenis van Cross Connection duikt, dan ontstaan “vreemde” optreedlocaties vaak uit onverwachte optredens.

Daar hebben we er twee van gehad. Eenmaal als verrassing voor het huwelijk van de collega van onze toenmalige tenor Chris van den Berg. Heel sneaky slopen we het schattige kleine kerkje in, kort voor de voltrekking. Het was een grote surprise voor het bruidspaar!

Zo hebben we ook eens in een landelijke keuken in een boerderij opgetreden. Ans, de vrouw van lead Kees Oud had daar een kookworkshop om haar 60-ste verjaardag te vieren. Om daar als mannenkwartet tussen de vriendinnen en schoonzussen te zingen, was wel heel bijzonder! En niet het minst omdat de dames naast dat ze volop aandacht voor ons als zangers hadden ook af en toe keken naar onze rood/blauwe schoenen. Dit was een opvallend onderdeel van onze outfit.

Conventie 2019

Wij zijn ons, zoals iedereen die meedoet aan de conventie, volop aan het voorbereiden. Daarvoor hadden we vandaag weer een top coaching met Kit de Bolster, en er zullen nog wel een paar coachings volgen! Je wilt toch op zijn best presteren in Veldhoven. Vorige editie hebben we door bezettingswijzigingen en ziekte verstek moeten laten gaan, maar we zijn er weer bij dit keer. Onze Passion in Harmony brengt ons ertoe om de kerststress nog even opzij te schuiven en het repeteren voor te laten gaan.

Onze vraag aan…

Er zal in de Koningshof worden gejureerd op alle facetten van zingen en presentation, maar je wilt je daarbij ook lekker voelen in een goed gekozen outfit. En dat brengt ons op de volgende vraag in dit lopend vuurtje: “Hoeveel tijd besteden jullie aan je outfit voor de conventie?”

Die vraag willen we stellen aan …

…maar er staan geen koren en kwartetten meer in de lijst! Dan gooien we hem gewoon zo in de groep, waar we vast met elkaar nog eens een boom over op kunnen zetten onder het genot van een glas en gezellige noten tijdens de conventie!

Tot op de conventie en heel veel succes met de voorbereidingen!

 

Groetjes,

Wim van Haaster, Paul Taylor, Kees Oud en Timo Zuidema,

Van Cross Connection.