Als een lopend vuurtje… Duketown Barbershop Singers

Duketown Barbershop Singers hebben het lopend vuurtje gekregen van Whale City Sound met de vraag: “Wanneer hebben jullie voor het laatst door het zingen van een bepaalde song zelf kippenvel gekregen?

Kippenvel moment

Op 16 november 2017 hebben we opgetreden met de Ballroom Syncopaters en hierbij een herkenbare jaren 60 stijl neergezet voor het publiek. Het publiek genoot met volle teugen. De Ballroom Syncopaters speelden muziek wat iedereen deed denken met een big smile aan bijv. Glenn Miller. Bij het nummer Basin Street Blues werden we als koor op de achtergrond begeleid door de mooie klanken van het orkest.

Ik kan niet voor ieder koorlid spreken, maar ik kreeg hier kippenvel van en denk met trots en veel plezier terug aan dit gezamenlijke optreden. Bijgaand een foto van ons koor in een toepasselijke outfit.

Passion in Harmony

Passion in Harmony staat voor ons koor gelijk aan een optimalisatie van plezier onderling in combinatie met kwaliteit die ons publiek vermaakt! Het motto wat we dienovereenkomstig bezigen, is dan ook met overtuiging plezierig zingen!

Ad Schouwenaars
(Secretaris Duketown Barbershop Singers)