Als een lopend vuurtje – Dutch Blend

De vraag aan ons…

De Southern Comfort Barber Gals uit Eindhoven vraagt ons, dames van Dutch Blend, waar wij het liefst zouden willen optreden en waarom.

Het antwoord is simpel: op het podium van een conventie in de USA!

Waarom? Dat moge toch wel duidelijk zijn!
Het lijkt ons namelijk geweldig om in een land dat de bakermat is van de barbershop te mogen optreden. Prachtig om te zien hoe daar in hele families van generatie op generatie barbershop met de paplepel wordt ingegoten. Hoe anders is het dan toch in ons eigen kikkerlandje. 😉

Nieuwe uitdaging

Terug met de voeten in de (Nederlandse) aarde.
Eerst maar es ‘onze eigen’ conventie “Passion in Harmony” in 2019.
Ook Dutch Blend is al druk met de voorbereidingen. Nadat we afscheid hebben genomen van onze mooie bass Anne-Miek gaan we deze, altijd weer spannende, uitdaging aan met onze fijne nieuwe bass Jolanda. We gaan flink aan de slag , er is nog veel te doen, maar we hebben er erg veel zin in!

Passion in Harmony

Wat voor ons “Passion in Harmony” is? Voor ons is dat vooral het samen delen: van belevenissen, van uitdagingen, van vriendschappen, van vreugde en verdriet en van datgene wat ons binnen Holland Harmony allemaal bindt….de muziek!!

Wij geven het vuurtje graag door aan…

Het is alweer een tijdje geleden dat Dutch Blend haar allereerste optreden voor publiek deed: op de conventie try-out van Bewitched uit Gorinchem in 2015. Een prachtige locatie, een volle zaal maar……doodeng! En wat waren we blij dat we destijds deze kans kregen! Wij willen dan ook graag het Vuurtje aan hen overdragen en vragen: wat zouden jullie doen als Bewitched een grote som geld zou winnen?

De mannen van kwartet Men2B kennen we als de winnaar van de HH-conventie in 2017.
We hebben allebei op de planken mogen staan op de LABBS-conventie in Bournemouth, oktober 2017. Een heel bijzondere ervaring.
Aan hen willen we vragen (we weten nl. dat ze wel van een geintje houden) wat zij zouden doen als er tijdens een erg belangrijk optreden plotseling een blote vrouw het podium op komt rennen….?

Tot ziens allemaal in 2019 tijdens “Passion in Harmony”!

 

Lieve groeten van Dutch Blend,

Mieke, Tjitske, Jolanda en Judy