Als een lopend vuurtje… Men2B

Ook Men2B heeft een vraag ontvangen voor het lopend vuurtje van Holland Harmony. Wij hebben van de dames van Dutch Blend de volgende vraag gesteld gekregen:

Wat zouden jullie doen als er tijdens een erg belangrijk optreden plotseling een blote vrouw het podium op komt rennen….?’

Wij zijn enigszins verrast door deze vraagstelling en we staan er toch écht even van te kijken. Maar het zet ons vooral aan het denken… Wat is Dutch Blend van plan tijdens de HH conventie 2019???

Gelukkig weten wij inmiddels, dat sommigen van ons kleding niet heel belangrijk vinden. De ene neemt het verkeerde jasje mee, de ander trekt de verkeerde broek aan of het ergste: iemand vergeet onze geluk sokken! Daarom rekenen wij erop, dat één van ons op zo een moment zijn kleding graag afstaat om de betreffende streakster te bedekken, toch Peter?

In de afgelopen jaren hebben wij al mooie dingen mee mogen maken. De SNOBS conventie 2016 in Zweden was een uniek weekend weg met elkaar, de afsluiting mogen verzorgen van het midwinterfeest in De Rijp was ongekend en onlangs stonden wij nog te zingen tijdens een huwelijksceremonie in de Westerkerk. En uiteraard mogen we de titel bij de Holland Harmony conventie in 2017 niet vergeten te noemen. Allemaal onvergetelijke momenten die zorgen voor onze “Passion in Harmony”. Hard werken, muziek maken en lol hebben, zorgt ervoor dat onze vlam blijft branden.

Vaste tradities

In 2019 bestaat Men2B alweer 5 jaar en in de afgelopen jaren hebben wij mooie tradities opgebouwd. Een vaste traditie van Men2B is bijvoorbeeld “het natje”. Wat dat precies is laten we nog even aan de verbeelding over, maar mocht je het écht willen weten, vraag het ons dan eens in de wandelgangen.

Groepen die langer samen zijn hebben vast ook bepaalde tradities en wij zijn dan ook benieuwd: ‘Hebben jullie vaste tradities die jullie hanteren tijdens een repetitie of optreden?

Onze vraag aan…

Uiteraard zijn wij benieuwd naar de tradities bij alle koren en kwartetten, maar wij stellen deze vraag nu aan de jongens van de Fruity Island Boys en aan onze oude kameraden van Whale City Sound.