Als een lopend vuurtje… Momentum

Momentum heeft het lopend vuurtje gekregen van The New Harvest Singers met de vraag: “Wat is de drijfveer voor het oprichten van Momentum?”

Onze drijfveer

In april 2017 kwamen de eerste contacten tot stand om een nieuwe a capella groep op te richten. Ervaren zangers, die gezamenlijk op een zo hoog mogelijk niveau willen zingen en zich verder willen ontwikkelen. Dat is gelijk de drijfveer en het lopende vuurtje voor Momentum. Via mail en whatsapp gesprekken werden de ideeën verder uitgewerkt. En na slechts twee repetities stond Momentum afgelopen september voor het eerst op het podium. In de schouwburg van Venray in een prachtige line up: Het Venray’s mannenkoor, No Borders Show Chorus, Angels & Demons, Men2B en dus ook Momentum.

Conventie 2019

En nu, na in totaal zo een 10 repetities, staat Momentum te trappelen om hun debuut te mogen maken bij de Holland Harmony conventie. Zoals eerder gezegd is muziek maken op een zo hoog mogelijk niveau de drijfveer. Thuisstudie is van groot belang en tijdens de repetities is het hard werken, maar tussendoor is er ook genoeg tijd om te lachen en lol te hebben. In pauzes ontstaan er zomaar nieuwe kwartetten die een nummer zingen of wordt er ergens een nieuwe tag uitgeprobeerd. Heb jij eens zin om in de afterglow wat tags te zingen of wil je ervaren hoe kwartet zingen is? De leden van Momentum helpen je daar graag bij! Waar je ons kunt vinden? Waarschijnlijk in de buurt van de bar…

Momentum wenst iedereen veel succes en vooral veel plezier. Laten we allemaal onze “Passion in Harmony” delen en er een fantastisch weekend van maken!