Als een lopend vuurtje… New4

New4 heeft het vuurtje gekregen van SWITCH. Zij stelden de vraag: …..

Na enkele jaren met super veel plezier (en nog steeds)  te hebben gezongen in ons eigen IJsselsteinse koor Dutch Pride, kregen wij  in de lente van 2018 het idee samen een kwartet te vormen. Oorspronkelijk was dit bedoeld om lekker samen de Dutch Pride liedjes te oefenen. Echter, …

Sprong in het diepe

Gemotiveerd door gezamenlijke repetities, afterglows en mooie coachings op de HaCo, besloten we de sprong in het diepe te wagen. Madelons voorstel aan ons om met de conventie mee te doen in 2019 werd realiteit aan tafel in de grote zaal op de laatste dag van de HaCo.

Deze beslissing had nog heel wat gevolgen. Halsoverkop moesten we nieuwe nummers vinden, data prikken om regelmatig te repeteren en om op te treden voor publiek (en dat is nog niet zo makkelijk). Drie van ons zingen naast Dutch Pride ook bij Building Bridges Chorus, dus onze familie wordt best een beetje gek van ons.

Passion in Harmony

De kreet “Passion in Harmony” is voor ons wel duidelijk. Wij hebben moeite data te vinden om met elkaar te oefenen. Maar als we eenmaal bezig zijn, is er nauwelijks een stoppen aan. We krijgen enorm veel positieve energie van zingen en steunen elkaar in goede en slechte dagen.

Wij zijn vanaf 2 oktober 2018 een geregistreerd kwartet van Holland Harmony. En hopen dat we jullie op de kwartetten competitie een klein beetje kunnen verblijden met ons repertoire.

Wij geven graag het vuurtje door aan…

Option4 en Sound Waves.

 

Hettie, June, Nanette en Krista