Als een lopend vuurtje… QuartetQ

QuartetQ heeft het lopend vuurtje gekregen van Whale City Sound met de vraag:  “Wanneer hebben jullie voor het laatst door het zingen van een bepaalde song, zelf kippenvel gekregen?”

 Daar genieten we van

Wij vinden het geweldig als mensen zichtbaar genieten van ons optreden. Als mensen geroerd zijn en soms met emotionele tranen op het gezicht dankbaar zijn. Dat gebeurde bij de song “What a Wonderful World” tijdens een besloten bijeenkomst.

Maar vaak zijn het ook kinderen die onbevangen voor je komen staan of zitten en ademloos naar die 4 grote meneren luisteren. Dat is heerlijk. Dat was onlangs weer bij het Dickensfestival in Bennekom, maar ook tijdens het begin december gehouden Anton Pieck Festijn in Kaatsheuvel en bij de opening van de Bieb in Breda.

Daar genieten we van.

Natuurlijk zijn we trots op onszelf als een door ons gezongen nummer helemaal ging zoals wij het ons hadden voorgesteld. Ingetogen of enthousiast, zuiver en warm.

“Passion in Harmony”

Onze Passion in Harmony: genieten van samen zingen en mensen ontroeren en blij maken.  Daar worden wij blij van. Kippenvel krijgen, als onze coach Don Henken kippenvel krijgt van onze klanken. Dat is kicken voor ons.

En op de conventie…

QuartetQ zingt al weer vanaf eind 2010 in de huidige samenstelling. We zijn geen echte competitie fans, maar wel fans van enthousiaste barbershoppers en –sters en van mooie barbershopmuziek. Omdat we best verspreid in het land wonen, van Apeldoorn naar Breda en dan via Kaatsheuvel naar Boxmeer, repeteren we ca. eens in de twee weken in Vught, tussen de vakanties van 3 pensionados en 1 Franse huizenbezitter door.

 

Samenstelling QuartetQ is:

Bari    Roel Oterdoom
Bass   Teun Dupain
Lead   Jacques de Rijck
Tenor Flip Welbie.