Als een lopend vuurtje… Swinging Woodnotes

Swinging Woodnotes heeft het Lopend Vuurtje gekregen van Between Two Rivers. Zij stelden de vraag: “Wat zegt de naam Swinging Woodnotes over jullie?”

De vraag aan ons…

Swinging Woodnotes heeft hun  thuisbasis in Epe op de bosrijke Veluwe. Vanzelfsprekend refereert de naam aan onze prachtige omgeving.

Wij gaan voor een natuurlijke uitstraling, niet te uitgesproken, en bescheiden. Ons doel is een natuurlijk samengaan van zang en performance, barbershop met kwaliteit en muzikaliteit. Daarbij kunnen we net zoals onze mooie bossen, veel verschillende kanten en kleuren van onszelf laten zien. We zijn erg blij met Wil Saenen, die ons meeneemt op deze ontdekkingsreis.

Zoals onze natuur in seizoenen aan verandering onderhevig is, zo heeft ook Swinging Woodnotes grote veranderingen ondergaan. In de afgelopen jaren hebben we afscheid genomen van een groot aantal leden, maar gelukkig hebben we ook nieuwe barbershoppers mogen verwelkomen. We werken hard aan een nieuwe balans in ons koor, in samenhang met nieuw repertoire. Omdat onze ambitie verder ligt dan wij in deze nieuwe samenstelling in de komende maanden kunnen bereiken, hebben wij de keuze gemaakt om niet deel te nemen aan de competitie. Maar natuurlijk willen wij wel laten zien wat we kunnen en zijn we erg benieuwd naar een juryrapport, wat input zal geven aan wat ons te doen staat.

Passion in Harmony

Passion in Harmony staat voor ons gelijk aan warmte, een koor met een warme samenhang onder de leden, waarin niet alleen muzikale matches zijn maar ook mooie vriendschappen ontstaan.

Wij geven graag het vuurtje door aan…

…maar er staan geen koren en kwartetten meer in de lijst! Dan gooien we gewoon zo een aantal vragen in de groep, waar we vast met elkaar nog eens een boom over op kunnen zetten onder het genot van een glas en gezellige noten tijdens de conventie!

-Wat is jullie favoriete stemopwarmer die jullie als koor zingen?
-Wat was jullie mooiste optreden ever?
-Op welke manier bereiken jullie nieuwe leden?