Tree Menu

Algemene informatie

Voor een totaal overzicht => link naar de startpagina van het Educatie Weekend

 

EEN FANTASTISCH EDUCATIE WEEKEND

Presentation/performance teams, maak je borst maar nat! We hebben voor het Educatie weekend twee hele goede performance coaches gestrikt. Patrick Brown, kennen jullie nog wel van de HaCo, maar nu in een andere rol en Cy Wood, met een heuse achtergrond op Broadway, maar ook een barbershopper in hart en nieren, nog niet heel erg bekend, maar wel goed en ook erg leuk.

We kregen uit de enquête heel veel vragen mbt tot hoe je een show in elkaar draait, hoe je een koor in beweging krijgt, hoe je iets letterlijk over het voetlicht krijgt, hoe je een song interpreteert en je emoties kunt laten zien op een geloofwaardige manier etc etc. Tijd om de voetjes uit de Hollandse klei te halen, af te rekenen met typische barbershop handjes en standjes!!

Ook (assistent) dirigenten, music teams, kwartetten, section leaders en de muzikale zanger(essen) onder ons krijgen een keuzemenu aan workshops waarvan ze zullen smullen. We hebben een zeer inspirerende workshop Leadership en Motivation, die werkelijk niemand mag missen, en een Music Judge, Joe Cerutti, zelf ook dirigent van meerdere koren, die vooral aan het werk zal gaan met diri's en diegenen die werkelijk geïnteresseerd zijn in wat Music nou precies inhoudt. Ook vocale techniek komt in alle facetten ruim aan bod, ritme, blending, op toon blijven, training van je gehoor etc.
Er komen in totaal 7 coaches, uit Canada, USA, Zweden, Nederland en Nieuw-Zeeland.

WIE KUNNEN DEELNEMEN?

Het Edu-weekend is bedoeld voor dirigenten, assistent-dirigenten, coaches, section leaders, music teams, presentatieteams, kwartetzangers/essen al dan niet met volledig kwartet en de muzikale, gedreven en ervaren barbershopzanger(es) met goede oren die popelt om meer te leren.
Kortom, iedereen met ambities binnen de barbershopwereld moet er gewoon bij zijn dit weekend.

Ter voorkoming van misverstanden: dit weekend is dus geen HaCo met projectkoren en shows, maar een educatie weekend met workshops voor de genoemde categorieën ervaren mensen.

Naast de koor/kwartetleden van Holland Harmony (mannen en vrouwen) kunnen indien er nog plaats is ook barbershoppers van BinG!, SNOBS, SAI/32 en IABS aan het educatieweekend deelnemen.
 

KWARTET COACHING VOOR COMPLETE KWARTETTEN

Hoewel het geen HaCo is bieden wij dit keer aan maximaal 11 kwartetten toch de mogelijkheid om ruim 2 uur lang een specifieke coaching voor het hele kwartet te krijgen. Voorwaarde is dat jouw kwartet compleet aanwezig is gedurende het hele weekend.
Op vrijdagavond worden 5 kwartetten gecoacht en op zaterdag de andere 6 kwartetten.

DEMONSTRATIEKOOR

Op zondagmiddag zullen Matthew Gifford, Joe Cerutti en Patrick Brown een gezamenlijke Master Class geven. Wij hebben een aantal koren benaderd met de vraag of zij dan demonstratiekoor willen zijn. Afhankelijk van het aantal aanwezige koorleden en de stemverhouding maken wij een keuze welk koor de gelukkige wordt om door deze top coaches in een Master Class gecoacht te worden.
Eerder die zondag zullen deze coaches elk apart met het demonstratiekoor een voorbereidende coaching sessie hebben.
Update juli 2015: het demonstratiekoor is The Skyline Sisters

WIE GEVEN LES?

  • Joe Cerutti: music judge en dirigent van een internationaal top-5 koor The Alexandria Harmonizers
  • Matthew Gifford: Singing Judge en wereldkampioen kwartetzanger bij de Musical Island Boys
  • Patrick Brown: performance coach van en zanger in het wereldkampioenskoor Toronto Northern Lights
  • Cy Wood: performance coach, kwartet- en koorzanger met Broadway theater achtergrond
  • Sander Gieling: dirigent, coach en zanger van de betere a capella groepen
  • Stuart Sides: dirigent van meerdere kampioenskoren, meervoudig kampioenskwartet zanger in alle stemsoorten
  • Mikael Wikström: dirigent van het Zweedse meervoudig kampioenskoor ALBA, assistent dirigent en zanger in zero8  => is helaas verhinderd en vervangen door Steve Armstrong

Voor een uitgebreide beschrijving van de coaches verwijzen we naar bijgaand PDF-document.

 
De belangrijkste punten op een rijtje:

Begin educatie weekend
: vrijdag 13 november 2015 aankomst tussen 15:30 en 17:30.
Einde educatie weekend: zondag 15 november om 16.15 u.

Deadline voor aanmelding: 1 september 2015
Deadline voor betaling ook 1 september, aanmelding is pas definitief als de betaling is gedaan. Wil je zeker zijn van een plek en de door jou gewenste workshops, betaal dan zo spoedig mogelijk na aanmelding.

Locatie: Beukenhof, Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel
Kosten:  € 185,- voor een volledig verzorgd weekend

CONTACT

Voor alle vragen die niet op de website beantwoord zijn, mail naar ec@hollandharmony.nl


 

<link naar startpagina van het  Educatie Weekend>

 

 


last update: 19-01-2018