Tree Menu


16 - 18 april 2010

HaCo Info: de praktische zaken

Locatie:

Beukenhof
Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel

Datum:

Vrijdagavond 16 april tot en met zondagmiddag 18 april 2010

Arrangement:

  • Twee keer logies en ontbijt
  • Lunch en diner op zaterdag
  • Lunch op zondag
  • Deelname aan workshops en stromen naar keuze
  • Kwartettencompetitie op zaterdagavond
  • Show op zondagmiddag
  • Exclusief lakenpakket en handdoeken (zelf meenemen)

Kosten:

€ 150

* Woon je in de buurt en blijf je niet slapen en ook niet ontbijten, dan betaal je € 135. (Let op: de korting zit hem in het ontbijten. Dus overnacht je in je eigen camper maar ontbijt je mee, dan geldt de korting niet).

Algemene voorwaarden:

  • Aanmelden voor 1 februari 2010.
  • Inschrijving wordt pas definitief na ontvangst betaling.
  • Betaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 februari 2010.
  • Tot 1 februari zijn er nog wijzigingen in de keuze voor workshops en stromen mogelijk (voor zover de gewenste keuze nog niet vol is).
  • Bij afmeldingen is helaas geen terugbetaling mogelijk. Zorg eventueel zelf voor een annuleringsverzekering.

Betalingen:

Graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 februari 2010 op rekeningnummer 18.36.32.621 ten name van Holland Harmony te IJsselstein, onder vermelding van HaCo 2010 en de naam van de deelneemster.

Inschrijvingen:

Uiterlijk 1 februari 2010 via het formulier op deze website. Voor sommige stromen en workshops geldt een beperkte deelname. Inschrijvingen op de stromen en workshops worden daarom op volgorde van binnenkomst en ontvangen betaling gehonoreerd. Dit is ook de reden dat we dit keer hebben gekozen voor individuele inschrijving en betaling,  en niet via de koorcoördinator.
Schrijf je dus zo snel mogelijk in!
(Voor meer informatie hierover: klik op Aanmeldingen).

Annuleringen:

Bij afmeldingen is geen terugbetaling mogelijk. Zorg eventueel zelf voor een annuleringsverzekering. Let op! Deze moet je bij veel verzekeringsmaatschappijen binnen een week na boeking (aanmelding, in dit geval) afsluiten.

Contactpersoon:

Wij adviseren om iemand te zoeken die voor je koor kan fungeren als contactpersoon HaCo 2010. Te denken valt aan coördinerende taken als kamerindelingen (zie hieronder), vervoer, registratie op 16 april e.d. Ook kan deze persoon de vragen die in het koor leven aan het Kernteam stellen.

Kamerindelingen:

Er slapen meerdere personen op een kamer. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er per koor de nodige kamers toegewezen. Jullie kunnen dan zelf de indeling bepalen.

Dieetwensen

Het is mogelijk te kiezen voor een vegetarisch, suikervrij of glutenvrij dieet. Geef dit aan op het aanmeldingsformulier.

En het is nog lang niet zover, maar toch alvast….

De routebeschrijving naar de Beukenhof

Eigen vervoer
Vanaf A65 Tilburg/Den Bosch, afslag Biezenmortel. Voor spoorbaan rechtsaf. Dan de eerste afslag links (Capucijnenstraat). Na 1 km ligt de Beukenhof aan de linkerkant.

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Tilburg of Den Bosch, zie www.ov9292.nl

 

=> download deze pagina als Word-document

 


last update: 03-12-2009