Tree Menu


16 - 18 april 2010

Nieuwsbrief 2  (24 september 2009)

HaCo 2010: meer tipjes van de sluier!

Het duurt nog even natuurlijk, maar heb je ook al zo’n zin in het HaCo? Of ben je er misschien nog nooit geweest? Lees dan wat onze voorzitter, Nelleke Dorrestijn, na het vorige HaCo in het Gastenboek op deze site schreef:

“Wat een inzet en toewijding en leergierigheid deze HaCo. Wat was het een warm bad, geweldige sfeer, geweldige coachings, dirigenten en HaCo-team. En de resultaten waren om van te smullen. We staan niet meer met de voeten in de klei, we bewegen, we hebben een geweldige mimiek en we laten het publiek lachen en huilen, we hebben laten zien dat wij kunnen entertainen. Wat een plezier! Allemaal bedankt en tot spoedig ziens!!!”

Overtuigd dat je er bij moet zijn van 16 tot 18 april in Biezenmortel? Lees dan gauw verder, want we kunnen al iets meer vertellen over het leukste Holland Harmony-festijn van 2010!

Hooked on Harmony

Verslingerd aan (barbershop) zingen. Niet toevallig is dit het motto voor het komende HaCo. Want wie verslaafd is, wil altijd meer, meer! We willen er meer over weten, we willen meer leren, meer kunnen, meer punten halen bij een volgende conventie. Verdieping en verbreding, daar zijn we naar op zoek. Dat kun je niet in een uurtje bereiken. Daar heb je meer tijd voor nodig. Probleem? Welnee: uitdaging! En de oplossing? Geen losse workshops, maar stromen!

Stromen

Kies voor een stroom, bijvoorbeeld Singing, en je krijgt over dat onderwerp op vier momenten verspreid over het hele weekend een workshop. Dan maak je pas slagen! Dan kom je werkelijk toe aan verdieping en verbreding. Leuk voor jezelf, goed voor je koor! Medio oktober is het programma definitief, maar een paar voorbeelden van stromen kunnen we alvast noemen: zingen in een koor met een thema*, alles over muziek/noten/arrangementen, met je volledige kwartet gecoacht worden door een topkwartet, en nog veel meer leuks.

Naast het volgen van een stroom blijven er nog drie momenten over voor ‘losse’ workshops. Keuze en afwisseling genoeg, dus!

*Herinner je je nog het Entertainmentkoor en het Emotiekoor? Of het Parodiekoor?

Dit betekent…

dat je intekent voor het hele weekend, om er uit te kunnen halen wat er in zit. Qua leereffect, maar het bevordert ook absoluut de gezelligheid als iedereen er het hele weekend bij is (en het geen komen en gaan van mensen is). En wie wil er nu niet intekenen voor een dosis pret en gezelligheid?

Kosten, eten, slapen en zo

De kosten gaan 150 euro bedragen voor het hele weekend. Vanaf vrijdagavond 20.30 uur als de eerste workshop start, tot het einde van de zondagmiddag als de show is afgelopen.

Wat krijg je daarvoor? Je kunt deelnemen aan stromen en workshops naar keuze, twee keer slapen en twee dagen eten, en deelnemen aan of kijken naar de kwartettencompetitie op zaterdagavond en de show op zondagmiddagmiddag.

Dit bedrag is exclusief lakenpakketten en handdoeken (zelf meenemen), en exclusief eten op vrijdagavond. Wel heb je de mogelijkheid om broodjes en soep te bestellen als je lekker vroeg komt op vrijdag (maar daar komen we later nog op terug).

Woon je in de buurt en blijf je niet slapen en ook niet ontbijten, dan betaal je 135 euro. (Let op: de korting zit hem in het ontbijten. Dus overnacht je in je eigen camper maar ontbijt je mee, dan geldt de korting niet).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden vanaf 1 november tot en met 15 januari. Aanmelden gaat via de website van Holland Harmony. Hoe je dat precies doet, lees je in de volgende nieuwsbrief. Wel kunnen we vast melden dat je je inschrijft via je koor of kwartet. Daarom is het handig om alvast iemand in je koor te zoeken die dit kan en wil coördineren. Houd ondertussen de website in de gaten voor -bijvoorbeeld- het programma!

Stay tuned!

Met vriendelijke groet,

HaCo Kernteam 2010

Alberta Vink (New Achord)
Dirkje de Haan (Southern Comfort Barber Gals)
Ina Kleefman (Southern Comfort Barber Gals/ EC)
Liesbeth de Goede   (Valley Voices)
Teuni de Waal (The New Harvest Singers)
Thea van Bergen (Bestuur HH / EC /Valley Voices/The New Harvest Singers)

[download word-versie ]

 


last update: 22-10-2009