Tree Menu


16 - 18 april 2010

Nieuwsbrief 3  (27 november 2009)

We proudly present… HaCo 2010!

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Het staat er allemaal op, hoor. Kijk zelf maar op de HaCo website van Holland Harmony. Het programma, de coaches, de workshops, de stromen en masterclasses, de songs, de aanmeldingsformulieren, de praktische zaken: je kunt het nu lezen! We weten zelfs al wat de meestgestelde vragen zullen zijn!

Wat een klus, zeg, om al die tekst op de website te krijgen!* Maar ook: wat een prachtige klus! Om zelf te mogen bedenken welke coaches je uitnodigt en waarover de workshops zullen gaan. Om achter elkaar toezeggingen te krijgen van letterlijk alle coaches op je verlanglijstje: ‘Ja, we komen! Natuurlijk komen we, bij zo’n geweldig leuk evenement!’ Om te kunnen mailen met iemand als Cindy Hanssen, the top of the bill in internationaal barbershopland! Om als eerste op aarde te lezen wat een coach voor leuke invalshoek heeft bedacht voor zijn workshop. Om voor een paar honderd deelnemers te kunnen bepalen hoe laat het bedtijd is na het afterglowen. (Officieel dan). Geweldig, toch!

Tja, wat kunnen we er nog meer over zeggen? Moeten we hier op deze plaats, als barbershoppers onder mekaar, nog gaan vertellen wat een geweldig kwartet Remix is? En op welk in Europa ongekend hoog niveau zij zingen? Moeten we echt nog gaan uitleggen dat je bij een optreden van Rob van der Meule van begin tot eind aan zijn lippen hangt en ongelooflijk veel leert? Dat het ontzettend leuk is om een keer in een gelegenheidskoor te zingen bij Jurate of Peter? Dat het heerlijk is als je al 14 jaar in een koor zingt en je nu al weet dat je vanaf 18 april 2010 eindelijk noten kan lezen, dankzij Ineke van Uxem? Nee, toch? Dat weet je vast allemaal. Maar wist je ook dat Cindy Hanssen niet alleen een autoriteit is op het gebied van presentation, maar dat ze dat met enorm veel humor over kan brengen? En wist je dat Anne-Marie Brogtrop een nieuwe en verrassende visie op koorkleding heeft? En wist je dat… Vast niet!

Alle reden dus om je massaal in te schrijven, en ons gewoon te geloven als wij zeggen:

 HACO 2010 WORDT GEWELDIG!

PS Mogen we je even speciaal attenderen op de handige Kieswijzer die je vindt onder het kopje Aanmelden?

* Met speciale dank aan onze onvolprezen webmaster Eric Ideler, die onderhand *** ziet!
 

=>  download de word-versie


 


last update: 27-11-2009