Tree Menu

[HaCo-2010 logo]
16 - 18 april 2010

Nieuwsbrief 5  (30 januari 2010)

HaCo 2010, 9, 8 , 7, 6, 5, 4, 3, 2 …….

De HaCo Countdown!

Het is bijna 1 februari. De uiterste inschrijfdatum. Wie maakt ons los? De aanmeldingen stromen nog steeds binnen, en we gaan al aardig richting de maximale capaciteit. Er zijn nog plaatsen over, maar echt niet veel meer! Wees er dus nu echt heel snel bij! Die anderen komen ook, dus waarom jij niet?

Heb je je wel aangemeld? Fijn! That’s the right spirit. Dan kunnen we je melden dat je inschrijving voor workshops, stromen en/of masterclasses is gehonoreerd. Een heel enkele keer kon dat niet, door roosteronmogelijkheden of simpelweg omdat er geen plaats meer was voor het gekozen onderdeel. In dat geval is er contact met je opgenomen. Heb je niets gehoord na je aanmelding? Dan kun je ervan uitgaan dat alles geaccepteerd is. Bij aanvang van het HaCo krijg je een persoonlijk overzichtje van jouw programma voor het weekend. Je hoeft dus niet te onthouden wat je hebt gekozen!

En nu we elkaar toch spreken: mogen we je nog eens extra attenderen op de drie leuke gelegenheidskoren waarin je mee kunt zingen tijdens het HaCo? We zetten het nog even voor je op een rijtje.

  • Jurate Haasdijk gaat in haar koor hArmony Anonymous werken met een leuke variant van What shall we do with the drunken sailor.
  • Peter Iseger gaat zich storten op Shaffy Chantant. Een medley van aansprekende en bekende Shaffy-nummers.
  • En Cindy Hanssen legt de focus in haar masterclass Keeping it fun and free op presentation, aan de hand van de heerlijke muziek van Fame, in het koor onder leiding van Stuart Sides.

(Was dat voor jou trouwens niet ooit de aanleiding om met barbershop te beginnen? De wens om in een koor te zingen?)

Nog niet ingeschreven? Verdiep je in de keuzemogelijkheden en vul nog dit weekend je formulier in. Gun jezelf dit evenement!

Met vriendelijke groet,

HaCo Kernteam 2010

Alberta Vink
Dirkje de Haan
Ina Kleefman
Liesbeth de Goede 
Teuni de Waal
Thea van Bergen
(New Achord)
(Southern Comfort Barber Gals)
(Southern Comfort Barber Gals)
(Valley Voices)
(The New Harvest Singers)
(Valley Voices/The New Harvest Singers)

 

=>  download de word-versie


 


last update: 30-01-2010