Tree Menu

[HaCo-2010 logo]
16 - 18 april 2010

Nieuwsbrief 6  (13 maart 2010)

Het Kernteam HaCo 2010 roept op…

Vandaag hebben we nog precies 33 dagen te gaan tot het HaCo. Het schiet al lekker op naar 16 april, en het Kernteam verheugt er zich enorm op om het resultaat van alle inspanningen van het afgelopen half jaar te kunnen zien. De eerste beloning hebben we al te pakken: we zitten vrijwel vol. Geweldig, dat jullie in groten getale naar De Beukenhof in Biezenmortel komen! Om weer wat beter en wijzer te worden, maar vast ook omdat we het met zijn allen gewoon SUPERGEZELLIG gaan maken! En dat, zo vinden wij, is een heel goede reden om deel te nemen aan HaCo 2010.

Voor het zover is, moet er nog het een en ander gebeuren. Door ons, maar voor een aantal zaken hebben we ook (iemand van) jullie nodig. Vandaar deze nieuwsbrief vol oproepjes.

  1. Oproep voor aanmelden contactpersoon per koor/kwartet
    Een aantal koren en kwartetten heeft al een naam van een contactpersoon aan ons doorgegeven. Als jullie dat nog niet hebben gedaan, doe dat dan even via haco-aanmelding@hotmail.com 
    De contactpersonen maken op basis van het aantal aan hun koor toegewezen kamers een kamerindeling. Bovendien zijn zij degenen die bij aankomst inchecken en alle bescheiden krijgen van kamers, programma e.d. Laten jullie het ons even weten?
     
  2. Oproep voor instuderen Hooked on a Feeling
    Als Hooked on Harmony het motto is van HaCo 2010, dan ligt de keuze van de song voor dit festijn voor de hand: Hooked on a Feeling. Het zou leuk zijn als we die allemaal goed kennen, zodat we deze song zonder bladmuziek in de hand kunnen zingen bij de gezamenlijke opening op vrijdagavond om 20.00 uur. Je vindt de muziek in Noteworthy op het HaCo-deel van de site van Holland Harmony, onder het kopje Songs. (Evenals de HH-‘Cat’song: Let Friendship Lead The Way. Kun je misschien ook nog even naar kijken). Directe link naar de songs:
       http://hollandharmony.dse.nl/haco/2010/songs-haco2010.htm
     
  3. Oproep voor keyboards
    Voor al die dirigenten en coaches hebben we behoorlijk wat keyboards nodig. Wie kan en wil er haar keyboard meebrengen? We zullen er goed op passen! Graag een berichtje naar haco2010@hollandharmony.nl
     
  4. Oproep voor een oproep: Pitch zoekt Pipe!
    Te koop: dirigent. Aangeboden: 44 stuks koorbroeken (zgan) wegens te klein. Coach zoekt kwartet. Kwartet zoekt coach. (Heee…)
    Zoek je iets? Heb je iets aan te bieden? Dan bieden we jullie als koor, kwartet, dirigent de gelegenheid om een oproep te doen in de informatiemap die iedere deelnemer in Biezenmortel over het HaCo ontvangt. Let wel: je kunt ‘adverteren’ voor koor/zangzaken. We zijn tenslotte geen Marktplaats.
    Omdat we op korte termijn alle teksten voor die mapjes klaar moeten hebben, moet je de tekst (maximaal de lengte van deze alinea!) uiterlijk vrijdag 19 maart aanleveren via haco2010@hollandharmony.nl . Grijp je kans. Je bereikt in een keer zo’n 250 mensen!
     
  5. Oproep voor de HaCo 2010-Telebaba
    En dan is het maandag 19 april, en is het allemaal weer voorbij. Wat rest is slechts een herinnering…. (Plus een heleboel nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden, nieuwe techniek en nieuwe koorvriendinnen!) En om ervoor te zorgen dat HaCo 2010 altijd in je herinnering zal blijven, verschijnt er natuurlijk weer een Telebaba! Daarvoor doen we nu maar alvast een oproep. Waarvoor? Voor verhalen, anekdotes, impressies, foto’s, gedichten, verslagen, tekeningen en wat er zoal nog meer aan jullie creatieve breinen ontspruit. Als het maar te maken heeft met het HaCo. (En voor publicatie geschikt is!) Denken jullie er vast over na?

We hebben nog maar 33 dagen te gaan. Reageer snel!

Groetjes van het Kernteam

 

=>  download de word-versie


 


last update: 13-03-2010