Tree Menu


 30 maart - 1 april 2012

Kwartetcompetitie

Kwartetten, die willen deelnemen aan de Kwartetcompetitie op zaterdagavond, dienen voor 1 februari 2012 te staan ingeschreven als aangesloten kwartet bij Holland Harmony. Deelname aan de kwartetcompetitie is mogelijk voor alle kwartetten die bij Holland Harmony staan ingeschreven, ook als (leden van) dat kwartet geen deelnemer is aan het HaCo. In dat laatste geval is een inschrijfbedrag van € 10,00 per persoon verschuldigd. Die kwartetleden zijn op zaterdagavond na het diner welkom.

Deelname aan de kwartetcompetitie moet door middel van een apart formulier aangegeven worden.

De door het kwartet opgegeven songs, dienen in barbershopstyle te zijn, waarvan er 1 conventie-geschikt moet zijn, en een niet. Als het maar 4-stemmig acapella is. De songs moeten beide Engelstalig zijn. De songs dienen gelegaliseerd te zijn/te worden voor 15 maart 2012. Zonder tegenbericht worden de opgegeven songs gezongen in de opgegeven volgorde. Wijzigingen van songs c.q. van volgorde door het kwartet zijn nog mogelijk tot uiterlijk 15 maart 2012 (per email aan haco2012@hollandharmony.nl )


Volgorde van optreden (loting):

De volgorde van optreden wordt bepaald in de repetitie van Mixed Q van 15 januari 2012. Kwartetten die zich niet aanmelden voor de kwartetcompetitie, worden uit deze volgorde weggestreept. Uiterlijk 1 maart zal de definitieve volgorde van optreden bekend gemaakt worden. Eventuele nieuwe kwartetten, die zich nog aanmelden, worden onder aan de lijst toegevoegd. Het competitiereglement is beschikbaar op de website.

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8
 9
10
11
12
13
14
15
16
17
MOOD
Sweet & More
.nl
Klik
Aquadraat
SQUARE
Close4Ever
Cloud9
4Now
River Junction
Stop Talking
4SURE
Matchbox
Green Eyes
iDolls
Mind You!
Knock On Wood 
Tilburg
Zoetermeer
Tiel
Hoofddorp
Vlissingen
Ede
Doetinchem
IJsselstein
Rotterdam
Amstelveen
Harderwijk
Elst
Amstelveen 
Eindhoven
Zaltbommel
Eindhoven
Vlissingen
deze volgorde van optreden is vastgesteld
op 15 januari tijdens de Mixed-Q repetitie

                                   

Volgorde van optreden (definitief na inschrijving)

Er wordt vaak en goed gerepeteerd door de onderstaande kwartetten, want zij doen mee aan onze kwartetcompetitie op zaterdagavond 31 maart tijdens het HaCo.

We kijken uit naar een spannende wedstrijd! We wensen de kwartetten een goede voorbereiding en alvast veel succes.

En voor alle overige deelnemers aan het HaCo geldt: jullie stem gaat ook weer meetellen voor de publieksprijs, dus zorg dat je erbij bent!!

In de volgorde van de loting van 15 januari jl. treden op:

Mikewarmer:  4SURE
Deelnemers:   1. MOOD
2. Sweet&More
3. KLIK
4. SQUARE
5. Close4Ever (uitgevallen)
6. Stop Talking
7. Mind You!
Mikecooler: ReMix en Mixed-Q

Veel succes!

Aanmelden voor de kwartetcompetitie:

Sla het formulier (voor of na het invullen) op in je eigen documentenmap op je computer. Stuur daarna een email aan aanmeldinghaco2012@hotmail.com en voeg het ingevulde formulier als bijlage toe. Eventuele vragen, opmerkingen en aanvullingen graag in de mail zetten.

=> download het aanmeldingsformulier voor de kwartetcompetitie  


Uitslag van de kwartetcompetitie:

jury ranking  kwartet
1e prijs
2e prijs
3e prijs
4
5
6  
Stop Talking
MOOD
KLIK
Mind You!
Sweet&More
SQUARE

Bij de publieksprijs hadden we een unieke situatie: nadat alle stemmen geteld waren bleek dat de twee hoogst scorende kwartetten precies evenveel publiekstemmen gekregen hadden. Ook na herstellen van de stemmen bleef dat zo. Daarom wordt de publieksprijs gedeeld door:
     MOOD en Stop Talking

De detailscores staan hier.

 


last update: 04-04-2012