Tree Menu


30 maart - 1 april 2012

Nieuwsbericht #10,  3 april 2012

HaCo 2012: 'the days after ...'

Geweldig al die super enthousiaste reacties op een fantastisch Harmony College weekend met ruim 200 bevlogen Holland Harmony vrouwen. Hier is een greep uit Facebook en het gastenboek:

  • Oh, oh, wat een geweldige ervaring was dat. Mijn eerste Haco! Erg veel inspiratie opgedaan. Grote dank voor de superorganisatie...
  • Oef ik heb meer dagen/nachten nodig om bij te tanken, maar het is het zeker waard geweest!!!!
  • Ik voel een post-HaCo-depressie opkomen.....
  • Ik vond het ook een geweldige Haco en ik heb er in die 30 jaar al
    heel wat meegemaakt maar deze spande echt de kroon. Wat ging
    het goed en wat was het leuk om nu eens met andere koorleden wat
    te bedenken en uit te werken. Super!
  • Ik vond het een fantastische verrassing om te zien wat de andere landen van hun songtag hadden gebakken, errug leuk!
  • Zingen is ....... zooooo leuk vooral met zo veel enthousiaste meiden en coaches. k Heb zo'n leuk weekend gehad !!! Met onwijs veel dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt !!!!
  • Ik loop nog steeds met een big smile op mijn gezicht (en dat zal nog wel even zo blijven). Heerlijk aan het nagenieten van een SUPER HaCo 2012. Het is al vaker benoemd maar wat is er veel werk verzet door het Hacoteam, het bestuur en iedereen die heeft meegewerkt voor het slagen van dit geweldige weekend. Chapeau. Weer zó veel geleerd om vervolgens zelf hard mee aan de slag te gaan. Vooral ook héél véél gelachen. Ken je dat, dat je zó hard moet lachen dat je er kramp van krijgt. Dankjulliewel allemaal!!

[sweden q-chorus]

Uiteraard feliciteren wij de trotse winnaars van de kwartetcompetitie op zaterdagavond. De uitslag van de jury is:
   #1: Stop Talking
   #2: MOOD
   #3: KLIK
De publieksprijs leverde precies gelijke stemmen op voor Stop Talking en MOOD zodat zij die prijs samen mogen delen!
Op zondagmiddag was het de beurt aan de tien Big-Quartet koren onder leiding van inspirerende coaches. Zij streden in de Euro Song Contest om de hoogste eer. De gelukwensen gaan naar het Sweden Q-Chorus onder leiding van Peter Nugent!

Agenda:
Na zo'n onvergetelijk weekend is het tijd om weer vooruit te kijken naar de vele jubileum- en speciale shows, de RvA, de conventie en in 2014 weer een nieuwe HaCo. Hou de Holland Harmony agenda in de gaten!

Verloren en gevonden:
De beheerder van de Beukenhof heeft een aantal achtergelaten spullen gevonden. Wil je ze terug? Kijk dan bij de gevonden voorwerpen.

Presentaties:
Wij hebben de coaches gevraagd om hun presentaties beschikbaar te stellen. Wat wij al binnen hebben zullen wij op de ledenwebsite zetten.

Evaluatie:
Tijdens de HaCo kon het evaluatieformulier ingevuld worden. Ben je dat vergeten, wil je het dan svp alsnog digitaal doen en aan ons terugsturen? Het is erg belangrijk dat wij jullie mening horen, want dan wordt het volgende Haco op zijn minst even goed of nog beter.

Foto's:
Eric Ideler heeft heel veel foto's gemaakt en die zijn nu beschikbaar! Dat worden weer heel wat uurtjes gekluisterd aan de computer ...
=> 1752 foto's !!!

Video:
Joyce heeft de optredens op de videocamera vastgelegd. Alle deelnemende kwartetten krijgen binnenkort een link naar een geheime plek om hun eigen optreden nog eens te 'evalueren'.
De video van de Euro Song Contest zal ook binnenkort beschikbaar komen, voor iedereen. Dat wordt nog langer nagenieten!!
 

 


last update: 04-04-2012