AANMELDING
HaCo - Educatieweekend 12-14 september 2014

Voor Holland Harmony en DABS leden

Dit is het formulier om je aan te melden of wijzigingen door te geven voor de verschillende workshops op het HaCo - Educatieweekend dat van vrijdag 12 september t/m zondag 14 september 2014 gehouden wordt in Beukenhof te Biezenmortel.

Lees eerst de beschrijving van de workshops goed door, voordat je dit aanmeldingsformulier gaat invullen. Het is ook een goed idee om het tijdschema van de workshops uit te printen, zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

LET OP Kwartetten: lees s.v.p. deze extra instructie goed door!
 

=> UPDATE 20 MEI: We zitten aan de maximale capaciteit. DE AANMELDING IS GESTOPT.
Als jij je nu aanmeldt KOM JE OP EEN WACHTLIJST
Sta je op de wachtlijst dan betaal je nog niet. Je wacht met betalen totdat je van de EC specifiek bericht gekregen hebt dat er alsnog plek is.


Wil je een wijziging doorgeven, vul dan het formulier volledig in en vink aan dat het een wijziging is. Geef bij de opmerkingen zonodig een toelichting

Vul nu onderstaand formulier volledig in (en vergeet niet op 'versturen' te klikken):

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!
 
 
Graag aangeven of dit een nieuwe aanmelding of een wijziging is:
nieuwe aanmelding:     (je komt op een wachtlijst)
wijziging: 
** ook bij een wijziging het formulier compleet met alle keuzes invullen !! Geef bij de opmerkingen onderaan een eventuele toelichting **
LET OP:
Lees eerst de beschrijving van de workshops goed door, voordat je dit aanmeldingsformulier gaat invullen. Het is ook een goed idee om het tijdschema van de workshops te bekijken (schema vrijdag & zaterdag) (schema zondag) of uit te printen (PDF, schema hele weekend), zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

=> Ieder deelnemend koor/kwartetlid maakt daarin zijn eigen keuzes en vult ook zijn eigen formulier in.
=> Voor nieuwe aanmeldingen: vul dit formulier uiterlijk 15 juni 2014 in
=> Klaar met het invullen? Vergeet dan niet om onderaan de pagina op VERSTUREN te klikken!

Voornaam:   *
Tussenvoegsel: 
Achternaam:   *
Telefoonnummer: 

Op onderstaand e-mailadres krijg je een automatische bevestiging van de aanmelding:
E-mail:   *
Koor/kwartetnaam:   *
Organisatie: 
Stempartij: 

Doelgroep:
Het HaCo-Educatieweekend is bedoeld voor alle Holland Harmony en DABS leden. Bij de workshopbeschrijvingen staat voor iedere workshop aangegeven voor welke categorie die geschikt is (b.v. dirigenten, assistent-dirigenten, coaches, section leaders, quartet singers, chorus singers enz.).
Vertel kort tot welke categorie jij behoort:
Jouw categorie:   *

Geef ook je bank/gironummer op, zodat jouw betaling snel teruggevonden kan worden:
Giro/banknr.:   *

Wij gaan er van uit dat jij het gehele weekend aanwezig zult zijn, vanaf het vrijdagdiner tot en met zondagmiddag. De overnachting zit standaard in jouw pakket. Omdat het aantal beschikbare bedden gelimiteerd is en wij een grote opkomst verwachten, zullen wij waarschijnlijk alle bedden moeten benutten, hetgeen betekent dat je de slaapkamer met andere deelnemers moet delen. Hieronder kun je aangeven met welke mensen je slaapruimte wilt delen. Wij zullen proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden wanneer wij de bedden verdelen.
Slaapruimte delen: 
Eventuele dieetwensen: 

Deadline voor de aanmelding en de betaling:
De aanmelding sluit op 15 juni.
Omdat het aantal plaatsen per workshop beperkt is, wijzen wij de plaatsen toe in volgorde van het ontvangen van de betaling. Betaal dus zo snel mogelijk, en in ieder geval voor 15 juni!
Houd er rekening mee dat de aanmelding definitief is en dat wij geen betalingen terugstorten. Hoe je kunt betalen staat in de bevestigingsmail die je direct na de aanmelding krijgt.



Kwartetcompetitie VRIJDAGAVOND:

Op vrijdagavond wordt van 20:30 tot 22:30 uur een kwartetcompetitie gehouden. De kwartetten zingen dan twee zelfgekozen conventiegeschikte barbershopsongs en worden officieel gejureerd.
Ben jij met jouw officiële Holland Harmony of DABS kwartet het hele weekend aanwezig en wil jij in deze competitie meedoen?
kwartetcompetitie: 


Kwartettenstroom of korenstroom in het HaCoweekend:

Er is een kwartettenstroom voor complete kwartetten. Deze kwartetten krijgen minimaal 3 coachings van verschillende coaches en kunnen workshops volgen die speciaal voor kwartetten zijn. Kwartetten krijgen deze coaches toegewezen.
Iedereen die niet in een compleet kwartet zingt, zingt in één van de twee grote koren, een Ladies Chorus onder leiding van Don Campbell en Cindy Hansen en een gemengd koor o.l.v. Jordan Travis en Patrick Brown.
Geef hieronder jouw keuze aan:
stroom: 


Keuze workshops ZATERDAG 11:00 - 12:45 uur:


Selecteer in de onderstaande blokken jouw workshop(s). In ieder geval één keuze in het eerste blok en eventueel nog één in het tweede blok.
workshop za-11:00 
Heb je hierboven gekozen voor een korte workshop van 11:00 tot 11:50, dan kun je hieronder nog een aanvullende korte workshop kiezen voor 11:55-12:45
workshop za-11:55 


Keuze workshops ZATERDAG 13:50 - 15:35 uur:


Selecteer in de onderstaande blokken jouw workshop(s). In ieder geval één keuze in het eerste blok en eventueel nog één in het tweede blok.
workshop za-13:50 
Heb je hierboven gekozen voor een korte workshop van 13:50 tot 14:40, dan kun je hieronder nog een aanvullende korte workshop kiezen voor 14:45-15:35
workshop za-14:45 


Keuze workshops ZATERDAG 15:50 - 17:40 uur:


Selecteer in de onderstaande blokken jouw workshop(s). In ieder geval één keuze in het eerste blok en eventueel nog één in het tweede blok.
workshop za-15:50 
Heb je hierboven gekozen voor een korte workshop van 15:50 tot 16:40, dan kun je hieronder nog een aanvullende korte workshop kiezen voor 16:50-17:40
workshop za-16:50 


Keuze workshops ZONDAG 11:00 - 12:45 uur:


Selecteer in de onderstaande blokken jouw workshop(s). In ieder geval één keuze in het eerste blok en eventueel nog één in het tweede blok.
workshop zo-11:00 
Heb je hierboven gekozen voor een korte workshop van 11:00 tot 11:50, dan kun je hieronder nog een aanvullende korte workshop kiezen voor 11:55-12:45
workshop zo-11:55 


Keuze workshops ZONDAG 13:50 - 14:40 uur:


Selecteer in het onderstaande blok jouw workshop.
workshop zo-13:50 


Vaste blokken voor iedereen (je hoeft hier geen keuzes te maken):

Voor iedereen gelden in dit weekend naast de vrij te kiezen workshops ook een aantal vaste blokken.
We zetten ze hieronder op een rijtje zodat ze ook in de automatische bevestiging komen te staan.
Je hoeft hierin geen keuzes te maken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Check nog een keer of je alles correct en volledig hebt ingevuld.
=> Vergeet niet op de VERSTUREN-knop te drukken!

Je krijgt na het versturen een bevestigingspagina te zien en binnen een paar minuten een automatische bevestiging per e-mail. Krijg je die niet, dan heb je een verkeerd e-mailadres ingevuld of heb je het formulier onvolledig ingevuld (zie het rode uitroepteken bij het foute invulveld)

Eventuele opmerkingen: