Tree Menu

HaCo en Educatieweekend 2014

extra uitleg voor aanmelden door kwartetten

(verzonden 20 maart 2014)

Beste kwartetten,

We zijn naar het lijkt niet duidelijk genoeg geweest in onze informatie, dus hier volgt meer informatie plus instructies hoe je op te geven voor het HaCo-Eduweekend. Degenen die al hun formulier hebben ingevuld en die ontdekken dat ze het anders moeten doen, graag opnieuw invullen en opsturen. Met excuses voor het ongemak.

Op de momenten dat het ladies chorus en het mixed chorus repeteert, vinden de kwartet coachings plaats voor de complete kwartetten die de kwartettenstroom gekozen hebben.
Per 50 minuten kunnen er dan 5 kwartetten gecoacht worden. De overige kwartetten die in die tijd geen coaching toegewezen hebben gekregen, mogen meeluisteren en leren bij andere kwartetten, dan wel met elkaar gaan repeteren. Tijdens de blokken waarin het ladies/mixed chorus repeteert hebben we daarmee 45 coaching sessies aan te bieden. Uitgaande van 17 kwartetten krijgen dus bijna alle kwartetten dan al 3 coachings. De EC gaat de coachings toewijzen zodra we de aanmeldingen binnen hebben.
We hebben daarnaast tijdens de workshops nog 15 extra coaching sessies van 50 minuten bij diverse coaches.
We garanderen voor het hele weekend dus minstens 3 coachings, misschien 4, afhankelijk van het aantal aangemelde kwartetten en dat is ruim voldoende. Hoe wil je als kwartet meer dan 3 of 4 coachings in een weekend kunnen behappen? Dat is de reden dat we ook de “gewone” workshops naast de kwartet workshops open hebben gelaten voor jullie. En wij zouden jullie willen aanraden om ook voor die andere workshops te kiezen.

Dus doe het volgende:

  1. Overleg met je kwartet welke coaching van welke coach je tijdens de workshops zou willen hebben. Schrijf je voor één, max twee in. Het betreft hier dus extra coaching(s) naast de coachings die je al ontvangen hebt terwijl de koren repeteren.
  2. Zoek daarna uit welke workshops voor kwartetten je wilt volgen en schrijf je daarvoor in.
  3. Kijk dan wat je zou willen volgen aan overige workshops en vul deze in.
  4. Loop na wat je ingevuld hebt en kijk in het schema dat het niet overlapt met elkaar. Dus niet een lange workshop kiezen zoals How Your Voice works, van 13.50 – 15.35 en dan tegelijkertijd ook How to raise your “A”-ness van 14.45 – 15.35. De lijntjes geven aan hoe lang de workshop duurt, die corresponderen nl. Met de tijden die links staan.
  5. Kwartetten zullen niet voortdurend bezig zijn met coachings, ze zullen ook de tijd hebben om met elkaar het geleerde door te nemen en belangrijke punten van een coaching op te schrijven. Op die manier heb je meer aan het geleerde en ben je ook samen als kwartet. Ook bij toehoren zul je veel leren en tools aangereikt krijgen. Het zijn immers de Masters die coachen.
  6. Als alles helemaal duidelijk en juist is ingevuld, en met elkaar gecheckt, stuur je het formulier in, ieder voor zich, maar wel met duidelijke coördinatie.

Zodra wij het overzicht compleet hebben van welke kwartetten zich hebben aangemeld voor de kwartettenstroom en de keuzes die ze voor de extra coachings gemaakt hebben, zullen we kijken of we ieders voorkeur kunnen honoreren. Hopelijk gaat dat goed lukken, maar het kan zijn dat we een kwartet dan nog moeten vragen om andere keuzes te maken.

Mochten er nu nog onduidelijkheden of vragen zijn, neem dan contact op met Nelleke of Eric.

Veel succes

Met vriendelijke groeten, namens de EC

Nelleke Dorrestijn Eric Ideler

 

 


last update: 20-03-2014