Tree Menu

de HaCo songs

Songs tijdens het HaCo-weekend

Het Ladies Chorus onder leiding van Don Campbell & Cindy Hansen en het Mixed Chorus onder leiding van Jordan Travis & Patrick Brown zullen tijdens het weekend elk werken aan twee songs.
Iedereen dient de songs zonder bladmuziek te kunnen zingen! Er wordt hard gewerkt tijdens het weekend om de 2 songs in enkele uren tijd goed te kunnen brengen met een complete choreo. Dat kan alleen als iedereen echt studeert en de songs van voor naar achter kent.

De kwartetten in de kwartettenstroom werken met hun eigen songs.
 

De songs voor het Ladies Chorus

Het vrouwenkoor werkt aan twee songs:

  • Once Upon A Time
    Deze song is al in gebruik bij het kwartettenkoor DynamiQ en we hebben toestemming van de arrangeur Rob Campbell om de teachtracks en de bladmuziek van Dynamiq te mogen gebruiken.

    Download via beschermde link:  [LINKS WERKEN NIET MEER]
     
  • After You've Gone
    Een arrangement van Don Gray. De teach tracks zijn ingezongen door Sonny Vande Putte.

    Download via beschermde link: [LINKS WERKEN NIET MEER]
     

De songs voor het Mixed Chorus

Het gemengde koor gaat werken met de volgende twee songs:

  • With a Song in My Heart  
    Een arrangement van Renee Craig en Jim Henry.
    Let op: de teach tracks zijn te snel, zowel voor de mannen als de vrouwen. We zingen ze dadelijk wat langzamer.

    Download via beschermde link:   [LINKS WERKEN NIET MEER]
     
  • I Can't Give You Anything But Love, Baby
    Dit arrangement is van David Harrington.
    Let op: het gaat er in deze song niet om wat je zingt in je gewone koor. Deze song is een mannenarrangement. In principe zingen de mannen in deze song op bas en bariton. Echt hoge mannenstemmen mogen ook eventueel de lead pakken.
    Vrouwen op lead en tenor, vrouwelijke zware bassen mogen ook met de mannenbassen of bari's meezingen. Of ze dat kunnen, horen ze als ze naar de tracks luisteren en/of proberen. De teach tracks staan in de hoogte die we gaan zingen.


    Om te kunnen beoordelen of we een goede mix kunnen krijgen willen we alle deelnemers aan het Mixed Chorus vragen of ze voor 1 juni aan haco2014aanmelding@hollandharmony.nl willen doorgeven welke stem ze voor deze song gekozen hebben.

    Download via beschermde link:   [LINKS WERKEN NIET MEER]
     

Voorwaarden van gebruik van de songs

  • Iedereen dient de songs zonder bladmuziek te kunnen zingen! Er wordt hard gewerkt tijdens het weekend om de 2 songs in enkele uren tijd goed te kunnen brengen met een complete choreo. Dat kan alleen als iedereen echt studeert en de songs van voor naar achter kent.
  • Wachtwoorden:
    Deze songs zijn alleen gelegaliseerd voor gebruik tijdens deze HaCo
    .
    Daarom zijn de downloads van deze songs met een wachtwoord beschermd.
    Medio mei zullen de deelnemers van het Ladies Chorus en het Mixed Chorus elk per e-mail het wachtwoord voor hun songs ontvangen.
    Let op: het zijn verschillende wachtwoorden: het Mixed Chorus krijgt een wachtwoord waarmee alleen de songs van het Mixed Chorus gedownload kunnen worden en het Ladies Chorus krijgt een wachtwoord waarmee alleen de songs van het Ladies Chorus gedownload kunnen worden.
  • Wil je deze songs na afloop van de HaCo nog gebruiken? Dat mag alleen als je ze officieel daartoe legaliseert. Info kun je krijgen bij onze muziekbibliotheek.

 


last update: 03-07-2016