Tree Menu

HaCo SONGS

Songs tijdens het HaCo-weekend

Het vrouwenkoor onder leiding van Karen Breidert & Debbie Clevland en het mannenkoor onder leiding van Jim Henry & Patrick Brown zullen tijdens het weekend elk werken aan twee songs.
De deelnemers aan het mannen/vrouwenkoor dienen de twee songs zonder bladmuziek te kunnen zingen! Er wordt hard gewerkt tijdens het weekend om de songs in enkele uren tijd goed te kunnen brengen met een complete choreo. Dat kan alleen als iedereen van te voren de songs ingestudeerd heeft en de songs van voor naar achter kent.

Naast de twee songs van het mannen/vrouwenkoor zouden we het erg fijn vinden als we allemaal in de afterglow de catsongs 'Harmony' en 'No more Sorrow' zouden kunnen zingen. Het is natuurlijk niet verplicht maar wel heel gaaf! Wil je die catsongs bekijken: klik dan hier.

De songs staan achter een wachtwoord. Alle deelnemers aan het mannen- en vrouwenkoor krijgen vanaf 8 juli de inloggegevens per e-mail.

De songs voor het vrouwenkoor

Het vrouwenkoor werkt aan de volgende twee songs:

De songs voor het mannenkoor

(de oorspronkelijke twee songs zijn teruggetrokken omdat ze al te bekend zijn bij ruim de helft van de deelnemers aan het mannenkoor: Fat Bottomed Girls en You're Nobody Till Somebody Loves You)

Het mannenkoor gaat werken met de volgende twee songs:

Friends
(male version)

words & music by: Michael W. Smith & Deborah D. Smith
arranged by: David Wright (15feb87) for Ambiance
this version: transposed for men's voices for Vocal Majority (15jun97)
teach tracks by: Tim Waurick

Op de bladmuziek staat doorgestreepte tekst. Die tekst zingen wij (dus niet de bijgeschreven teksten).

Happy Together
(male version)

words & music by: Gary Bonner and Alan Gordon
arranged by: Krista Carison and David Wright (25okt99) based on the rendition of the Nylons
this version: male voices
teach tracks by: Tim Waurick

Uitleg lead 1 en lead 2: Het gaat om precies te zijn over één lange noot van twee maten in maat 65 en 66 met nog een klein opmaatje. De onderste van de twee leadnoten is voor de minder ambitieuze leads;-) en is dus alleen maar wat lager. Wie het leuk vindt om een lekkere hoge noot te hebben doet vooral lead 1.

 


Voorwaarden van gebruik van de songs

  • Oefen thuis met de song en leer ze zodanig dat je ze zonder bladmuziek kunt zingen! Tijdens het weekend willen we liever geen bladmuziek op de risers!
  • Wachtwoorden:
    Deze songs zijn alleen gelegaliseerd voor gebruik tijdens deze HaCo
    .
    Daarom zijn de downloads van deze songs met een wachtwoord beschermd.
    Alle deelnemers aan het mannen- en vrouwenkoor krijgen begin juli een mail met het wachtwoord.
  • Wil je deze songs na afloop van de HaCo nog gebruiken? Dat mag alleen als je ze officieel daartoe legaliseert. Info kun je krijgen bij onze muziekbibliotheek.

TIP voor het DOWNLOADEN en AFSPELEN:

Klik op een song link. Afhankelijk van de instellingen van jouw computer zal meestal het muziekbestand vrijwel direct beginnen af te spelen.

Soms wil het niet lukken om een song af te spelen via je mobiel of je tablet. Meestal heeft dat te maken met de pop-up blokkade. Zet die blokkade uit in de browser van je mobiel/tablet en dan moet het wel lukken. Mocht het helemaal zo niet lukken ga dan naar je desktop/laptop en download de bestanden. Zet ze vanaf die computer over op je mobiel/tablet. Dan heb je ze ook zonder internet altijd bij de hand.

Wil je de song downloaden/bewaren op je eigen computer? Klik dan met de rechtermuisknop op de link. Je krijgt dan een menu dat afhankelijk is van de instellingen van jouw internet browser. Kies in dat menu voor "save link as" of "bewaar bronbestand als" (of iets wat daar op lijkt). Dan wordt het muziekbestand gedownload en bewaard op jouw eigen computer.

 

 


last update: 19-01-2018