BOF jij even!

Op 28 mei 2022 vond het befaamde Barbershop Ontmoetingsfestival voor het eerst plaats in de historische binnenstad van Dordrecht.

Op deze zaterdag werden alle koren en kwartetten ontvangen in de Grote Kerk in Dordrecht. Na het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers werd er gezamenlijk een inspirerende warming up gedaan. De deelnemers waren gekoppeld aan hun gidsen die hen begeleidden door de binnenstad. Op diverse binnenpodia en sfeervolle plekken in het historische centrum van Dordrecht traden de koren en kwartetten op. Het Dordtse publiek kon kennis maken met de mooie barbershopakkoorden en prachtige close harmony nummers.

De middag werd afgesloten met een Sing-A-Long. Het publiek, bezoek en deelnemers aan het festival konden gezellig meezingen met een tweetal songs die speciaal voor het festival gearrangeerd waren.

Het was een heel geslaagde dag en we kunnen nog volop nagenieten via de foto’s die gemaakt zijn door fotograaf Eric Ideler: https://eric.ideler.nl/BM/2022/2022-0528-BOF/i-g92ST7k/A
Ook is er een vlog gemaakt door Mirjam Vlogt Wel:
https://youtu.be/A-mlYZAomVM

Wij kijken al uit naar de volgende editie!