Come together at Sing! 2023

Nadat we het festival in 2021 hebben moeten overslaan, gaan we nu vol voor  Sing! 2023. Sing! is een uitnodiging aan iedereen om mee te zingen: ‘Doe mee aan de nationale competitie met je koor of kwartet!’ Die uitnodiging is ook gericht aan barbershoppers uit andere landen. Zonder kwalificatie kunnen buitenlandse koren en kwartetten meedoen aan de internationale competities. Het festival is een ontmoeting voor iedereen die van barbershopzingen houdt.

Wat is nieuw in Sing! 2023
De opzet van het festival is totaal vernieuwd. Om er een paar te noemen: we gaan naar het fantastische theater Orpheus in Apeldoorn; het festival duurt twee dagen, vrouwen- mannen- en mixed koren en kwartetten staan in dezelfde competitie, we hebben ook een competitie voor buitenlandse deelnemers, voor de kwartetten hebben we op vrijdag overdag een vóór-competitie in combinatie met een ‘best of five’-competitie in de avond.

De kwaliteit blijft uiteraard zoals we die gewend zijn: top koren en kwartetten, super gezellig, lekker eten en drinken, mooie accommodatie, goed georganiseerd, dubbel team BHS gecertificeerde judges, prachtig podium en schitterende video-opnames. Allemaal ingrediënten voor een fantastisch barbershop weekend!

Ben je nieuwsgierig geworden? Over Sing! is zoveel te vertellen dat het een wel erg dikke nieuwsbrief zou worden. We verwijzen jullie daarom door naar de Festivalpagina op de website van Holland Harmony. Daar hebben we alles wat nieuw is op een rijtje gezet en kun je lezen wat de registratiekosten gaan worden. In de loop van de tijd zal deze informatie nog aangevuld worden.