O!Boy

Iedere deelnemer krijgt ergens in aanloop naar de conventie 2019 het “Lopend vuurtje”. Een vraag te beantwoorden, een vraag te stellen en de eigen beleving van “Passion in Harmony”. Dit vormt de basis voor deze deelnemersinfo.

“Passion in Harmony voor O!Boy: het plezier van samen te zingen met mensen die dezelfde liefde hebben voor muziek en zang.”

“De vibraties en het gevoel dat dit geeft, verrassen de O!Boy kwartetleden telkens weer. Wanneer we deze passie met andere mensen kunnen delen kan het enkel mooier worden!”

Voor het kwartet O!Boy begint alles bij François, die simpelweg wil zingen. Hij twijfelt nog tussen een koor, gewijd aan het repertoire van Bach, en die oude muziekstijl die hij nog kent uit zijn kindertijd, of die vrolijke en humoristische liederen die zijn neef Joël en zijn vrienden zongen. François kiest voor de laatste optie … BARBERSHOP.

Eind 2015 starten David, Leander, Emmanuel en François hun ontdekkingsreis door het repertoire en de geschiedenis van barbershop. Ze kopen arrangementen van Amerikaanse specialisten, zingen op straat, in livings, in culturele centra… Bij hun eerste competitie werden ze ongelofelijk warm onthaald door ‘Holland Harmony’.  Holland Harmony is een prachtige organisatie, die de barbershoptraditie hoog in het vaandel draagt en waar wij met O!Boy van kunnen meegenieten, waarvoor hartelijk dank!

Wij kijken alvast uit naar de competitie eind maart en kijken er naar uit om alle andere kwartetten en koren bezig te zien! Succes aan iedereen en we zien elkaar op de Afterglow 😉 ‘

Tenor: Leander Moens
Lead: François Lourtie
Baritone: Emmanuel Donnet
Bass: David Serraz

Uit: Brussel
Opgericht in: 2015

Karakteristieken

zingen, zingen, zingen, liefde voor muziek en perfect blend

Song 1: Put Your Arms Around Me, Honey
Song 2: It’s You