Southern Comfort Barber Gals

Iedere deelnemer krijgt ergens in aanloop naar de conventie 2019 het “Lopend vuurtje”. Een vraag te beantwoorden, een vraag te stellen en de eigen beleving van “Passion in Harmony”. Dit vormt de basis voor deze deelnemersinfo.

“Onze Passion in Harmony uit zich in het gevoel samen te willen groeien in zang en performen, met de extra inzet die daarbij hoort.”

De Southern Comfort Barber Gals zijn een vrouwenkoor dat wil groeien in zang en performen. Om te groeien heb je een stip op de horizon nodig waar je naar toe werkt, zo stellen zij. In 2018 waren de stippen de Melodies & Memories theatershows. In 2019 willen ze ‘shinen’ op de conventie.

MD: Liesbeth van Gisbergen
Aantal leden: 37

Karakteristieken

vooruitstrevend, bij de tijd, actief, gezellig, leergierig, geïnteresseerd, betrokken

Uit: Eindhoven
Opgericht: januari 1987

Song 1: You’re Nobody till Somebody Loves You
Song 2: A Nightingale Sang in Berkeley Square

*****************

“Our Passion in Harmony shows in our joint desire to grow in singing and performance and the willingness to put extra effort in to achieve this.”

The Southern Comfort Barber Gals are a female chorus that has the desire to grow, to grow in singing and performing. In order to grow you need a dot on the horizon, they say. A little dot to work towards to. Their dots in 2018 were their “Melodies & Memories” theater shows. In 2019 they want to shine on the convention stage.

Characteristics

progressive, in fashion, active, cozy, eager to learn, with great interest in others, involved