Educatie

Zingen doe je met plezier! Dat staat voorop, ook bij Holland Harmony. Tegelijk werken we hard aan kwaliteitsverbetering: betere ‘music’, betere ‘singing’ en betere ‘performance’.  Vanuit de doelstelling van Holland Harmony leggen we de nadruk op de deskundigheidsbevordering van koren, kwartetten, dirigenten en juryleden. Holland Harmony biedt verschillende middelen om de kwaliteit te bevorderen van de koren en kwartetten die het barbershop genre in Nederland beoefenen.


Educatie Commissie

Educatie Commissie (EC)
De Educatie Commissie “EC” is een commissie binnen Holland Harmony die de educatieve activiteiten van Holland Harmony faciliteert. De commissie bestaat uit: Natascha Blokpoel, Elizabeth Hofman, Marlous Luiten, Stuart Sides & Katy Stolk

Voor vragen of interesse om ergens bij mee te helpen, mail naar: ec@hollandharmony.nl

 

Harmony College (HaCo)
Eerstvolgende editie: 17 t/m 19 april 2020
Aanmelden kan vanaf 1 november 2019!

Een Harmony College start vrijdagavond en duurt t/m  zondagmiddag. Er wordt een diverse faculty gevormd met deskundige coaches en docenten uit de barbershopwereld. Dit evenement is geschikt voor: directors, zangers en zangeressen, section leaders, performance team en noem maar op. Voor iedereen zit er wel een interessante en leerzame workshop tussen.

Holland Harmony Conventie
Eerstvolgende editie: begin 2021

In de oneven jaren is er de Holland Harmony Conventie waarin kwartetten en koren hun kwaliteiten kunnen laten toetsen en ‘strijden’ om de meeste punten. Punten per barbershop categorie: Music, Singing, Performance. Een weergaloos, gezellig en leerzaam evenement. Evenals een Harmony College betreft dit een compleet weekend.

Director’s College
Eerstvolgende editie: 25 t/m 27 oktober 2019

Van vrijdagavond tot zondagmiddag een leerzaam programma gericht op directors.
De 2019 editie vindt plaats in Biezenmortel en staat open voor frontline en assistant directors van alle Europese organisaties. Klik hier voor meer informatie!

Dirigentenbegeleiding
Holland Harmony biedt één keer per jaar een gratis coaching voor de dirigent aan. Hierbij ligt  het accent dus op de dirigent, maar het koor leert hier natuurlijk ook van!

Muziekbibliotheek
Kwaliteit wordt ook beïnvloed door de keuze van de juiste muziek.