Fyra

Iedere deelnemer krijgt ergens in aanloop naar de conventie 2019 het “Lopend vuurtje”. Een vraag te beantwoorden, een vraag te stellen en de eigen beleving van “Passion in Harmony”. Dit vormt de basis voor deze deelnemersinfo.

“Our passion in harmony is about having fun and improving together; whether performing, rehearsing, learning or getting coached, watching top-level quartets & choruses, afterglowing & singing tags or road-tripping to events in the Fyra-mobile.”

Skype coachings, repetities na heel wat afgelegde kilometers voor de kwartetleden (uit Nederland en België) en een viervoeter in outfit als “vijfde lid” van het kwartet. Tag singing op ieder moment of plek dat maar mogelijk is en ieder optreden aangrijpen en opzuigen in leermomenten… Het ziet er naar uit dat Fyra een fanatiek kwartet is! De leden hebben o.a. aan het mixed kwartet zingen geproefd tijdens een aantal European Harmony Brigades, voordat ze samen de sprong waagden in 2016. Daarna zijn ze met elkaar op ieder beschikbaar podium geklommen, om vooral heel veel te leren. Podium meters maken! Conventie 2019 gaat hun tweede Nederlandse conventie worden en alle input die hiervoor is verzameld wordt er maximaal voor ingezet.

Bass: Jens Vanhoof
Bariton: Elizabeth Dawe
Lead: Reile Meyers
Tenor: Anne Verbraeken

Karakteristieken

leergierig, fanatiek, ambitieus, plezant

Uit: Utrecht
Opgericht in: augustus 2016

Song 1: To Make You Feel My Love
Song 2: Too Darn Hot