Overnachtingen

Wij gaan er van uit dat jij het gehele weekend aanwezig zult zijn, vanaf het diner op vrijdag tot en met zondagmiddag. De overnachting in een comfortabele hotelkamer zit standaard in jouw pakket. Alle kamers zijn ingericht met twee bedden voor tenminste twee personen.

Je kunt € 20 euro per persoon korting krijgen als je één bed deelt (=samen in hetzelfde bed slaapt).

We leggen uit wat je daarvoor moet doen. Elke kamer heeft twee bedden van 1.40 bij 2.00 meter. Normaal slaapt er één persoon per bed, maar als je een bed met een ander deelt krijg je 20 euro per persoon korting. Je betaalt dan geen 195 euro maar slechts 175 euro! Met een kwartet op één kamer kan je zo dus 80 euro besparen!

Dus voor alle duidelijkheid: als je een bed deelt, slaapt je dus samen in hetzelfde bed (en krijg je allebei 20 euro korting). Het andere bed in de kamer laten we niet leeg en daar slapen dan ook 1 of 2 andere mensen in.

Jeugdkoor

Iedereen die meedoet aan het jeugdkoor deelt de kamer minimaal met zijn tweeën en maximaal met zijn vieren. Je hoeft dus niet al 3 kamergenoten te hebben om je aan te melden, indien nodig wijzen wij mensen extra aan je kamer toe. Uiteraard houden we rekening met wie je kent en delen wij alleen mensen van hetzelfde geslacht op één kamer in.