Welkom en introductie

Welkom bij de introductie van Harmony College 2018!

Van vrijdag 28 September tot en met zondag 30 September komen we weer bij elkaar voor 3 inspirerende en leerzame dagen in de Holiday Inn te Leiden.
Er staat weer een indrukwekkende hoeveelheid coaches voor u klaar evenals het fantastische gastkwartet After Hours.

De coaches dit jaar zijn: Charlotte Murray, Tim Beutel, David McEachern, Dan Wessler, Theresa Weatherbee, Drew Ochoa, Rob Mance, Bryan Ziegler, Steve Tramack, Royce Ferguson, Stuart Sides, Andrew Rembecki, Adam Scott, Martin Ford, Marlous Luiten en Matthew Gifford.

Er zijn dit jaar drie koorstromingen. Een mannenkoor onder leiding van Charlotte Murray en Matthew Gifford. Een vrouwenkoor onder leiding van Theresa Weatherbee en David McEachern en een jeugdkoor (mannen en vrouwen) onder leiding van Tim Beutel, Dan Wessler en extra ondersteuning van Marlous Luiten. Indien u niet wilt deelnemen aan één van deze koren kunt u ook kiezen voor alleen maar workshops.

Uiteraard is er ook een kwartetstroming. Voorwaarde is een voltallig kwartet wat het gehele weekend aanwezig is. Je krijgt ten minste 3 uur coaching dit weekend in de categorieën music, singing en performance. Indien mogelijk, maar dit ligt aan het aantal aanmeldingen, worden hier nog extra coaching uren aan toegevoegd.

Aandacht is er dit jaar ook voor dirigenten die betrekkelijk nieuw zijn binnen de barbershop, maar er is niet alleen aan dirigenten gedacht, ook de individuele zanger, teams binnen koren, nieuwe technieken en aan coaches is gedacht!

Inschrijven kan tot de maximale capaciteit is bereikt.
Uw inschrijving is geldig nadat de betaling is ontvangen. Informatie over de betaling ontvangt u nadat het registratieformulier is ingevuld en verstuurd.

Graag tot ziens in Leiden!

Namens de educatie commissie,
Stuart, Katy, Liz, Marlous, Sonny, Mélanie en Madelon