HaCo 2020

HaCo voor onbepaalde tijd uitgesteld

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een concrete nieuwe datum te prikken voor onze HaCo. Het bestuur van Holland Harmony en het Educatie Team volgen nauwlettend alle landelijke maatregelen en zullen pas weer overgaan tot het organiseren van fysieke evenementen als dit veilig en verantwoord kan.

September 2020


FAQ Corona en HaCo

V: Wat gebeurt er als ik helaas verhinderd ben voor de nieuwe datum in september?
A: Mocht je onverhoopt verhinderd zijn voor de nieuwe datum, neem dan aub rechtstreeks contact op met het HaCo team door een mail te sturen naar ec@hollandharmony.nl. We zullen per individuele situatie alle mogelijkheden bekijken.

V: Is de ticket die ik voor april had gekocht nog steeds geldig in september?
A: Jazeker! Alles is in Eventbrite aangepast naar de nieuwe datum in september. De inschrijvingen voor april zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum.

V: Ik zou er in april niet bij kunnen zijn maar ben in september wel beschikbaar, kan ik me nog inschrijven?
A: Absoluut! We zouden het heel leuk vinden als je er in september bij bent! De inschrijving blijft tot 1 september 2020 open. Ook koren en kwartetten kunnen zich nog inschrijven, deadline hiervoor is 1 juli 2020.

V: Blijft het schema hetzelfde?
A: Helaas kunnen sommige faculty leden niet meer aanwezig zijn door het verschuiven van de datum. Dit heeft ook invloed op het schema. We willen iedereen vragen om tot nader bericht geen workshops meer te selecteren tot wij het definitieve schema hebben. Zodra deze bekend is zullen we jullie informeren.
Voor nieuwe inschrijvingen: bij de ontvangstbevestiging zit ook een link naar Sched om jouw keuze voor workshops te selecteren. Deze link graag negeren tot het bericht van het definitieve schema is verstuurd.


Update Corona en HaCo

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus, wordt de HaCo die in april zou plaatsvinden, uitgesteld. Gelukkig heeft de Beukenhof later in het jaar een weekend voor ons beschikbaar, namelijk 11-13 september 2020!

We weten al dat het grootste deel van de faculty ook in september voor ons beschikbaar is en daar zijn wij erg blij mee! Natuurlijk betekent dit wel enkele aanpassingen in het schema en andere details Alle inschrijvingen zullen naar de nieuwe datum in september worden meegenomen.

We beseffen dat dit wellicht vragen oproept dus schroom niet om contact met ons op te nemen, via ec@hollandharmony.nl Het kan wel even duren voor je antwoord krijgt, want voor een dergelijke verandering hebben we wel even tijd nodig.

Het HaCo team,
Stuart, Natascha, Liz, Melanie & Katy


Datum: 11-13 september 2020
Locatie: De Beukenhof, Biezenmortel (Capucijnenstraat 46)
Tickets: https://hh2020haco.eventbrite.co.uk
standaard ticket: 230 euro | jeugdticket (t/m 30 jaar): 130 euro | externe music educators: 150 euro