Faculty

Coaches

De faculty bestaat dit jaar uit: Patrick Bergers, Beth Brimmicombe, Nancy Kelsall, Camilla Ljung, Marlous Luiten, Rob van der Meule, Cay Outerbridge, Andrew Rembecki, Stuart Sides, Katie Taylor, Tindra Thor, Theresa Weatherbee

Gastkwartet: Half and Half Quartet bestaande uit Jenni Sheets, Kim Newcombe & Cy Wood. Tijdens de HaCo zal Ryan McCall invallen als bariton. Naast gastkwartet zullen allevier ook als faculty werkzaam zijn gedurende het weekend.


Biografieën

Cay Outerbridge

Gedurende zijn muzikale carrière heeft Cay ervaring opgedaan in bijna alle facetten van de barbershop. Hij is een veelgevraagd arrangeur, kwartetzanger en dirigent. Sinds 2019 is hij ook BHS Music Judge. Hij heeft veel ensembles door heel Amerika gecoached en is op dit moment de dirigent van Vocal Revolution, de koren kampioen van de NED District. Daarnaast zingt hij bas in het kwartet ‘Daily Special’. Hij duikt graag in de betekenis van songs en helpt ensembles het maximale uit de muziek te halen die zij kiezen.

Tindra Thor

Dr. Tindra Thor is een Sweet Adelines Master 700 Director en is sinds 2017 dirigent van Stockholm City Voices, een top 10 Sweet Adelines koor. Tindra heeft sinds 2005 in meerdere barbershop kwartetten gezongen en is sinds afgelopen december de nieuwe lead van Milli Blink. Daarnaast is ze de tenor van mixed kwartet Potential Scandal waarmee ze in 2018 de World Mixed voor kwartetten en in 2017 de Europese Conventie voor kwartetten won.

Tindra heeft een achtergrond in klassieke muziek en heeft zowel in koren als als solist gezongen. Ook speelde ze jarenlang viool in een jeugdsymfonieorkest. Ze volgde jaren een opleiding tot danseres, gespecialiseerd in hedendaagse dans en studeerde ook twee jaar lang muziekheater. Tindra coacht regelmatig barbershop ensembles in Zweden, Denemarken en Finland met name op performance, het creëren van concepten en choreografie.

Ze gelooft sterk in het werken met artistieke concepten die zoveel mogelijk zintuigen bevatten op holistische, esthetische ervaringen voor het publiek creëren.

Nancy Kelsall

Haar vader was een clubzanger en introduceerde haar aan een liefde voor alle soorten muziek. In 1989 trad ze toe tot de White Rosettes en ontwikkelde een passie voor Barbershop. Ze heeft in twee kwartetten gezongen, Eu4ia en de Mix, die beide LABBS, Sweet Adelines Region31 en Europese Gouden medailles hebben gewonnen. Eu4ia werd 12e in de wereld!

Sinds 2011 dirigeert ze Heartbeat Chorus (SAI) en ze zijn de huidige regionale kampioenen. Als dirigent heeft ze het koor naar een gouden medaille gebracht en qua score van 74% naar 85%. Ze is een LABBS Singing Judge en voormalig categorie specialist.

In haar dagelijks leven is ze moeder van een prachtige 10-jarige dochter en vrouw van  een geweldige (erg geduldige) echtgenoot. Ze staat erom bekend geen nee te zeggen tegen een glas rode wijn.

Andrew Rembecki

Andrew Rembecki is een Singing Judge, dirigent, zangdocent en zanger. Hij begon in 2004 met barbershop zingen, geinspireerd door zijn muziekdocent op de middelbare school. Hij groeide door in zijn barbershop ervaring en begon in 2008 te zingen bij Central Standard waar hij associate director werd. Central Standard behaalde een 2e plek tijdens de Internationale conventie in 2016. Daarnaast zong hij tenor in Vintage Stock, die in 2017 de kampioenskwartet werden tijdens de Central States District Conventie. Andrew behaalde in 2011 een Bachelor of Science in Muziekeducatie aan de Northwest Missouri State University en in 2013 behaalde hij daar zijn Master of Science in Educatie. Momenteel woont Andrew in München en is hij erg actief als coach.

Theresa Weatherbee

Theresa is een gecertificeerde Performance Judge voor BHS en Harmony Inc. Zij is een performance coach van wereldklasse voor allerlei soorten performers waaronder openbare sprekers, muziektheater artiesten en professionele muzikanten. Ze staat bekend om haar alomvattende passie voor het podium en haar grootste missie is om iedere performer naar een volgend niveau te brengen en te leren hoe je de geloofwaardigheid van de performance kunt vergroten. Dit doet ze door continue educatie en ontwikkeling.

Theresa neemt alle elementen uit haar eigen opleiding en podiumervaring mee in haar coachings waarin ze gelooft dat iedere performer een unieke persoonlijkheid en individuele karakteristieken bezit. Ze helpt hen om hun eigen krachten en podium identiteit te ontdekken en te ontwikkelen terwijl het de gehele performance ervaring verrijkt.

Houd deze pagina in de gaten voor het de resterende biografieën…