Schema

Stromingen

De workshops worden dit jaar ingedeeld binnen verschillende stromingen waardoor je dieper ingaat op de informatie rondom een bepaald thema. Daarnaast bieden we ook een aantal nieuwe opties aan zoals deelname aan het Musical Theatre koor of deelname als volledig koor en samen met de eigen MD meerdere coachings te volgen!

Iedere stroming wordt begeleidt door 1 coach uit de faculty. Dit betekent niet dat alle workshops binnen deze stroming door deze coach worden gegeven maar deze coach zal samen met het organiserende team de inhoud van de stroming vormgeven. Bijvoorbeeld: Welke workshops vallen hieronder? En welke coaches kunnen deze workshops geven?
De toegewezen coaches voor de verschillende koren zullen deze repetities wel gaan (bege)leiden.

Een overzicht van de stromingen:

Dameskoor olv Katie Taylor
Zing mee in het dameskoor en werk gedurende de HaCo aan 2 songs op het gebied van music, singing én performance
Mannenkoor olv Cy Wood
Zing mee in het herenkoor en werk gedurende de HaCo aan 2 songs op het gebied van music, singing én performance
Jeugdkoor olv Kim Newcomb
Gemengd koor voor iedereen t/m 30 jaar!
Musical Theatre chorus olv Marlous Luiten
Dit koor zal zich in 3 sessies klaarstomen om tijdens de show op zaterdagavond een muziektheater spektakel neer te zetten!

Performance & Theatre. Theresa Weatherbee
Deze stroming richt zich op de Performance categorie. Hoe haal je met performance en theater het meeste uit je song?
Singing olv Andrew Rembecki
Go to the next level als zanger of zangeres.
Music Educators olv Rob van der Meule
Stroming voor muziekdocenten, -liefhebbers of -betrokkenen van buiten de barbershop die meer willen weten over dit genre en kunnen ondersteunen bij de verspreiding van de bekendheid via scholen, conservatoria of andere plaatsen waar men samen zingt.
Basic Music & Barbershop olv Cay Outerbridge
Wat maakt barbershop nou barbershop? In deze stroming leer je de basis van algemene muziektheorie én de belangrijkste muzikale elementen van barbershop. Denk bijvoorbeeld aan: Welke akkoorden gebruiken we? En hoe zit het met de tuning?

Kwartet coaching 
Schrijf je als kwartet in en volg gedurende het weekend meerdere coachings specifiek op jouw kwartet. Registratie inmiddels gesloten.
Koor coaching 
Schrijf je als geheel koor in en volg gedurende het weekend meerdere coachings met jouw eigen koor en dirigent samen. Registratie sluit 24 februari om 00.00
Coach de coach
Ambitie om coach te worden? Volg deze stroming en leer de fijne kneepjes om hierin te ontwikkelen. Tijdens het weekend wordt je gekoppeld aan iemand uit de faculty en leer je van dichtbij de tips en tricks van coaching.