HACO 2022

Harmony College 2022 – 24 september in de Voorste Venne

De aangepaste versie van de traditionele 3-daagse HaCo was dit jaar een enerverend 1-daags evenement, gehouden in de Voorste Venne in Drunen. Met de pandemie nog vers in het geheugen was het een hartverwarmend weerzien van oude bekenden en het ontmoeten van nieuwe gezichten, allemaal klaar om zich (verder) te verdiepen in de wereld van barbershop.

Met een diverse groep aan faculty werd een breed scala aan workshops aangeboden, variƫrend van zangtechniek tot performance en het tot leven brengen van een nummer op het podium. Het was een verademing om weer samen te kunnen leren en te groeien, en dit diende tevens als een voorproefje op toekomstige educatieve evenementen na een periode waarin deze mogelijkheid beperkt was.

Het evenement was niet alleen een gelegenheid om nieuwe vaardigheden op te doen, maar ook een moment van samenzijn en verbondenheid binnen de barbershopgemeenschap. Met de energie die vrijkwam tijdens de workshops en de inspirerende interacties tussen deelnemers en faculteitsleden, werd deze dag een waardevolle stap voorwaarts op onze gezamenlijke reis naar Barbershop in Nederland.

De volgende editie: 28 en 29 september 2024.