Harmony College, een mooie voorbereiding op de competities tijdens de conventie

In de diverse voorbereidingen op de competitie, vormt het Harmony College, dat georganiseerd wordt van 28 t/m 30 september 2018, een mooie gelegenheid voor het toetsen, finetunen of aanpassen van je conventiesongs.

Wat is er te doen?

Met een keur aan coaches, workshops, masterclasses en (kwartet)coachings kan je alleen maar wijzer worden tijdens dit weekend. Leer technieken voor het beter controleren van je zenuwen voordat je het podium opgaat. En omarm de tools om vrijer te zingen en bewegen. Duik in de huidige technologische ontwikkelingen toe te passen tijdens repetities of verdiep je meer in de bladmuziek en bedoelingen van componisten en arrangeurs. Bovenal, laat je inspireren door anderen!

Kwartetten hebben de mogelijkheid hun conventiesongs te laten toetsen door BHS juryleden en krijgen vier(!) coachings tijdens het weekend.  Eén coaching op iedere categorie (Music, Singing, Performance) en een algemene coaching.

Harmony College = inspiratie, finetunen, frisse energie, nieuwe contacten en vriendschappen en vooral veel zingen!
Harmony College 2016, Leiden

Nog niet voldoende te doen?

Zing mee in één van de koren (vrouwen, mannen en jeugd) en leer dichtbij van de beste dirigenten en performance coaches!

Groots ingezet op goede workshops voor dirigenten

Niet alleen aan zangers is gedacht, maar ook aan dirigenten. Zowel de beginnende dirigent als de zeer ervaren dirigent kunnen dit weekend meerdere workshops volgen. Met name de kunst van de typische barbershop kenmerken staat centraal.

Barbershop inspiratie bubbelbad

Dus in een gezellige, actieve atmosfeer kan je je lekker opladen en weer helemaal laten onderdompelen in het barbershop inspiratie bubbelbad. Om daarna weer met een tas vol nieuwe ervaringen en tools fris aan de slag te gaan. Met de voorbereidingen op bijvoorbeeld de competitie tijdens de conventie? Kortom, de koers kan weer bepaald worden wat de beste ontwikkelingsrichtingen zijn voor jouw groep, na dit weekend aangenaam verrijkt te zijn met de nieuwste barbershop fijnheden.

https://www.hollandharmony.nl/haco2018