Holland Harmony Let’s go! – Nu op 9 april!

De nieuwe datum voor Holland Harmony Let’s Go is, zoals bij velen inmiddels bekend, (opnieuw aangepast en) definitief vastgesteld op zaterdag 9 april 2022. We zijn bijzonder trots dat zich al ruim 360 deelnemers hebben aangemeld! De Voorste Venne heeft voldoende ruimte voor nog meer aanmeldingen. We hopen dat we koren en kwartetten die zich nog niet hebben aangemeld enthousiast kunnen maken om dit alsnog te doen. Barbershop verbindt ons ten slotte met elkaar. Het wordt een feest van herkenning en ouderwets genieten van elkaars podiumprestaties.

Op het moment van schrijven is er net weer een nieuwe lockdown gestart en zijn de live repetities weer gestopt. Erg jammer, maar we gaan ervan uit dat iedereen in 2022 genoeg tijd heeft om live te repeteren voor 9 april. Als organisatie zullen we ontwikkelingen nauwgezet volgen, zodat we dit HH Let’s Go op een verantwoorde en veilige manier kunnen laten plaatsvinden.

Begin 2022 zullen we alle aangemelde koren en kwartetten benaderen voor meer meer informatie over de geplande optredens, reserveringen voor lunch, etc. Lees meer op deze pagina

De Let’s Go organisatiecommissie,
Anne Loes Gordijn, Rob Veltman, Louis Smits, Marco Koopmans en Erik Grakist