HH Live Show: Roaring 20’s

Zoals jullie weten was de HH Live Kerstshow een groot succes. Er werd door zeker 600 mensen live gekeken. Daarna hebben we, tijdens de zeer inspirerende online HaCo, op zaterdagavond genoten van de HH Live highlights van afgelopen vier jaar. Leonie kondigde het thema van de volgende HH Live Show aan: Roaring 20’s. Krijgen we straks na corona ook een aantal uitbundige feestjaren? Onze eigen Roaring 20’s? Je mag uiteraard teruggrijpen op de jaren ’20 van afgelopen eeuw of je toekomstvisie geven op wat er straks gaat gebeuren als we weer samen mogen zingen.

Misschien hebben jullie nog een mooie video-opname liggen van een nummer dat in het thema past. Nóg leuker is het natuurlijk als jullie je creativiteit erop los laten en nieuwe virtuele koren/kwartetvideo’s gaan maken. Kun je dat zelf nog niet? Dan is er nu een mogelijkheid om dat te leren:

Stuart Sides en Marlous Luiten geven op zondag 18 april workshops waarin je leert om met simpele gratis programma’s zelf video- en audiomontage te maken. Je hebt hun virtuele korenvideo’s waarschijnlijk gezien. Het is geen hogere wiskunde maar haalbaar voor een ieder die een beetje handig is met de computer. Ben jij of is één van jullie koorleden geïnteresseerd in deze workshops? Dan kun je contact opnemen via de mail: marlous@koor-biz.nl