Holland Harmony bestuur

WELKOM van het bestuur

“Passion in Harmony”, een passende titel, want de koren en kwartetten van Holland Harmony zijn gepassioneerd als het om barbershop gaat. Dit weekend gaan we velen van onze koren en kwartetten horen en zien. En gaan we met elkaar genieten van de passie die van het podium afspat.

Deze keer een kleurrijk podium, en wat is het heerlijk om als organisatie mee te gaan met nieuwe mogelijkheden, waardoor onze muziekstijl zich ontwikkelt. Om voor nieuwe jonge mensen relevant te blijven, zijn moderne songs belangrijk en kunnen we de brug slaan naar een generatie die graag wordt uitgedaagd om voor een pittige vorm van zingen te kiezen. Barbershop zingen is een kunst en niet eenvoudig. Daarom zijn alle deelnemers aan de competities al op voorhand toppers! Ik wens jullie toe, dat alles waar je naar streefde ook zal lukken! Voor sommigen is dat het behalen van mooie scores, anderen dromen misschien van een podiumplek, sommigen zijn blij om het resultaat van vorige keer te evenaren en voor misschien wel heel veel koren en kwartetten is het staan op een geweldig podium al de beloning van een periode van intensieve voorbereiding.

Zingen maakt blij. Zingen is gezond. Je kunt het blijven doen tot op hoge leeftijd. Maar wat als je merkt dat je stem je in de steek laat? Blijf dan vooral betrokken, help mee in organisatie van je koor, of in het bestuur, want we hebben alle leeftijden nodig. Van jong tot oud: Passie voor Barbershop kent geen uiterste houdbaarheidsdatum. Barbershop is er voor iedereen.

We hebben een mooi weekend in het vooruitzicht. Er is keihard gewerkt om dit weekend vol passie te organiseren en namens het bestuur van Holland Harmony wil ik alle handen die uit de mouwen zijn gestoken of nog gestoken gaan worden dit weekend, hartgrondig bedanken voor hun gepassioneerde inzet, de vele uren, de creatieve oplossingen, de warme woorden en de hartelijke vriendschap onderling.

Alle bezoekers en onze gasten heten we ook van harte welkom, geniet, zing, leef! Neem de passie mee naar huis en geniet nog lang na als de laatste noot al lang niet meer klinkt!

Mathilde Droppert
Voorzitter Holland Harmony

 

Ludwig van Beethoven
Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk.

Walt Disney
If you can dream it, you can do it!

 

Ineke van Uxem
secretaris

 

Herman Wolzak
penningmeester

 

Co’nn Rennen
bestuurslid

 

Rob Veltman
bestuurslid – Conventiemanager

 

Audrey van den Berg
Communicatie & PR

< één pagina terug

<< terug naar startscherm