Holland Harmony Conventie 2019 – What’s new? – What’s old?

Het conventieweekend 2019 staat voor de deur. We hebben gestreefd als organisatie naar vernieuwing en naar wederom een feest der herkenning.

Nieuw bijvoorbeeld is het Social Media Team. In deze nieuwsbrief stellen de leden van dit team zich voor en welke activiteiten je van hen kan verwachten tijdens het weekend.

Nieuw is daarmee ook jullie actieve bijdrage geweest in het maken van het eigen kennismakingsrondje met alle deelnemers. Met de deelnemersinformatie zoals op de website en in de app als resultaat. Chapeau voor jezelf. Wat een ontzettende leuke stukjes heeft dit opgeleverd!

De app? Daar hebben we gelijk weer iets nieuws te pakken. De HHconventie app! Gratis te downloaden in de app store en Google Play. Boordevol met nuttige en leuke informatie voor deelnemers en bezoekers. Voor dit jaar zullen we ook een ‘schaduwsysteem’ draaien op een gedeelte van onze website, de ‘wappsite’.  Voor niet smartphone bezitters of waarbij het systeem de download niet toestaat. Je zult binnenkort op de site de link hiervoor vinden. De app is overigens ook op tablet of iPad te downloaden!

Iets wat niet meer terug komt, zijn daarmee de programmaboekjes. Een mooie winst in de strijd voor het milieu.

Nieuw, of eigenlijk een verandering o.b.v. eerdere evaluaties, zijn de langere power coachings. Dit maakt het schema wat minder rekbaar voor deelnemers in meerdere groepen. Maar met een beetje flexibiliteit moet het gaan lukken. En anders benoem het in de evaluatie van 2019.

Een verandering zit in de prijsuitreiking. Het hele rijtje zal niet meer opgenoemd worden, alleen de nummers 3, 2 en 1. Dat wordt weer een spannend moment! De kersverse kampioenen hoeven geen acceptance song meer te zingen, maar kunnen zich top presenteren in de show diezelfde avond!

Nieuw is ook de invulling van het zondag programma. De lipdub voor het weer oppompen van de creatieve energie en de zondagmiddagshow (een minifestival is het eigenlijk) met Nederlandstalig a capella waarop ingeschreven kon worden om in deel te nemen.

Nieuw is daarmee ook dat op zondag de brunch is komen te vervallen, maar is opgeknipt in een heerlijk ontbijt en een even zo heerlijke eenvoudige lunch, kosten neutraal.

We behouden natuurlijk alle aspecten van de competitie en de shows, de beelden, de opnames, de gezelligheid en de afterglow.

De afterglow, de kenners weten hoe het werkt, voor nieuwelingen word je er heerlijk in ondergedompeld. Met een aantal tags en muziek in de app. En de EC verzorgt vrijdagavond een speciale Tagparty!

En ‘last but not least’, het werken met licht en verschillende kleuren in het decor. Tijdens de competitie bewust gekozen door de deelnemer. In de shows heeft de technische crew de vrije hand, waardoor we nog meer mogelijkheden zullen gaan zien en ervaren.

Kortom, het wordt één groot feest van herkenning, verrijkt met kleine veranderingen en vernieuwingen ! Enjoy!!