Input voor leuke tags gevraagd

Ja, en dit bericht, lieve dirigenten, is speciaal voor jullie EN voor al die super leuke kwartetten die bij Holland Harmony huizen!

Druk, druk, druk voor de conventie. Spannend, spannend!

Maarrrr…. een lekkere tag kunnen jullie toch zeker wel presenteren? Eén die je graag met je koor doet, je kwartet?!

Voor de conventie app hebben we een speciaal item voor “Tags” ingericht, want “tag singing” of “tagging” is wat we gaan doen deze conventie!

We zeggen het gewoon hardop. Wij willen van iedere dirigent één toffe tag! Boem!
Als je die met je eigen koor wel eens doet, dan hebben we gelijk een mooie verdeling tussen mannen en vrouwen tags. Stuur de muziek (in pdf, of nwc, of Musescore, of…) naar ct2019@hollandharmony.nl o.v.v. Tag voor de app.

Kwartetten, voor jullie dezelfde vraag. Het ene kwartet zal misschien iets frequenter tags zingen dan een ander, dus ieder kwartet een tag is misschien te heftig. Maar stuur vooral die tags die je super tof vindt om te doen.

We willen ingericht zijn voor 31 januari, dus stuur het ons voor die datum toe.

Dames en heren, zangers en zangeressen, dit laat jullie natuurlijk niet ongemoeid. Ook voor jullie geldt, weet je een gave tag, insturen! Duik er eens in. Zorg dat je er op z’n minst één of twee kent.

Verder willen we iedereen vragen kennis te nemen van de goede gebruiken in de afterglow.

Heb je nog aanvullingen, dan kan je ook deze sturen naar ct2019@hollandharmony.nl o.v.v. Goede gebruiken in de afterglow. Dit alles….voor 31 januari…!