Kwartettenweekend 2022

We mogen weer!

Het eerste educatie evenement van Holland Harmony dat we weer mogen organiseren is het kwartettenweekend van 21-23 januari 2022.

Foto van Eric Ideler

Kwartettenweekend:
Tijdens het kwartettenweekend krijg je het hele weekend coachings, (4 uur per kwartet), kwartetspecifieke workshops en veel tijd om te zingen en het ontwikkelen van vaardigheden zoals vocale productie, muzikaliteit en performance.

Dit weekend is bedoeld voor complete kwartetten (alle vier de leden aanwezig). We zullen ons best doen om mensen die in meerdere kwartetten zingen goed in te delen.

Praktisch:
Het evenement vindt plaats in de Beukenhof (Biezenmortel), vlakbij Tilburg. Dit is ~30min vanaf het vliegveld van Eindhoven en ~1,5 uur vanaf het vliegveld van Amsterdam.

Het evenement begint op vrijdag 21 januari om 18.00 uur en duurt tot zondag 23 januari 17.00 uur. Inbegrepen in de ticketprijs zijn
– twee overnachtingen in een gedeelde kamer (Eenpersoonskamertoeslagen zijn beschikbaar als add-on.)
– ontbijt en lunch op zaterdag en zondag
– diner op zaterdag.

Registratie:
De inschrijving is gesloten. In eerste instantie hadden we ruimte voor 25 kwartetten, maar er kwamen zoveel aanmeldingen binnen dat we een aantal dingen opnieuw hebben bekeken. Na wat aanpassingen is de inschrijving nu gesloten met 30 (ja, 30!!!) kwartetten!
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er kwartetten zijn die zich afmelden. Daarom houden we een wachtlijst bij. Laat ons dus weten als je nog interesse hebt in dit geweldige evenement! Mail dan naar ec@hollandharmony.nl.

Faculty:

Alexander Koller
Andrew Rembecki
Fabian Strotmann
Jason Rimley
Norbert Hammes
Stefanie Schmidt
Stuart Sides

En gastkwartet After Hours*

Dan Wessler
Drew Ochoa
Tim Beutel
Tim Waurick op baritone

* Onder voorbehoud dat de actuele coronamaatregelen op dat moment het toelaten