LinQ

Iedere deelnemer krijgt ergens in aanloop naar de conventie 2019 het “Lopend vuurtje”. Een vraag te beantwoorden, een vraag te stellen en de eigen beleving van “Passion in Harmony”. Dit vormt de basis voor deze deelnemersinfo.

“Onze Passion in Harmony: onze passie voor mooie harmonieën delen met publiek!”

LinQ, de 2017 Female Quartet Champion, bestaat in 2019 ruim zes jaar en in die tijd zijn ze uitgegroeid tot een team dat op elkaar kan bouwen en vertrouwen. Voor LinQ is zingen “morning coffee, mood medicine & magic” en dat willen ze graag met iedereen delen. Zodra noten muziek gaan worden, ontstaan steeds vaker die magische momenten, tijdens een repetitie, een coaching of optreden. Het raakt de leden van LinQ als dat gebeurt keer op keer en helemaal als ze het ook op het publiek kunnen overbrengen.

Het kneden van een song met z’n vieren en met hun coaches is een creatieve toestand met vallen en opstaan, zo stellen zij. Durven zingen en laten zien wat je voelt, brengt je zoveel meer dan alleen maar een liedje laten horen. De muziek laten spreken, dat is het belangrijkste en dat is wat ze willen doen!

 

Bass: Marieke Munter
Baritone: Jacqueline de Vries
Lead: Nancy Vermaning
Tenor: Inge-Marie van Klaveren

Uit: Culemborg
Opgericht in: 2012

Karakteristieken

magisch, creatief, leergierig, open, onderhoudend

Song 1: Spend My Life with You
Song 2: You Are so Beautiful