Onderstaande menu’s zijn met zorg samengesteld door NH Conference Centre Koningshof. Geniet van de heerlijke gerechten.
NH Conference Centre Koningshof: “Ook klanten met een voedselallergie willen wij graag van dienst zijn. Hiervoor wordt bij de gerechten gewerkt met cijfers en symbolen. Elk symbool staat voor een allergeen – een ingrediënt dat bij daarvoor gevoelige mensen een reactie kan veroorzaken. Wanneer een symbool wordt aangegeven, is dit ingrediënt in dit product gebruikt.”
Bekijk hier het overzicht van de symbolen.
“Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie. Kruisbesmetting van allergenen in onze keuken is nooit 100% uit te sluiten. Heeft u een voedselallergie, meld het ons. Wij houden daar graag rekening mee.”
Speciale dieetwensen kunnen op het bestelformulier aangegeven worden, gespecificeerd met naam (persoon) en dieetwens. Is iets onduidelijk of heb je vragen, neem dan contact op met NH Koningshof. Zij helpen je graag.
Je kunt het overzicht van de menu’s ook hier makkelijk downloaden als pdf.
Tijdens het buffet zullen dezelfde symbolen gebruikt worden, ter plekke geplaatst bij de gerechten.
VRIJDAG 29 MAART 2019
Buffet LUNCH
Broodstation
Pagnotella paesono, Pagnotella rustica (1,13)
Speltbrood, Molenaarsbrood Miller, Pave montagnard multicereal, Pagnotta rustica (1,13)
Ciabatta (1, 13)
Zachte witte, zachte bruine bollen (1, 13)
Casino toast brood (1, 13)
Belegd brood
Ciabatta belegd met natuurham en rauwkost (1, 13)
Beleg
Ruim assortiment aan diverse soorten kaas en vleeswaren, daarnaast vindt u een heerlijke vissalade op het buffet (1, 6, 12, 13)
Soep
Soup & Noodles, een zelf samen te stellen soep naar Aziatisch voorbeeld, door een combinatie van noodles en diverse verse groente en kruiden overgoten met een vegetarische bouillon (1, 6, 12, 13)
Warme gerechten
Ravioli ricotta met mascarpone en spinazie (1, 3, 7, 13)
Rundvlees kroketten met mosterd en broodjes (1, 3, 7, 13)
Gebakken champignons met balsamico en pepertjes (12, 13)
Salades
Stel uw eigen salade samen uit ons rijkelijk gesorteerde assortiment van diverse rauwkost, bladsla, gemengde salades en toppings
(1, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13)
Desserts
Seizoens plaatcake (1,13)
Yoghurt station met yoghurt, kwark en havermoutpap (1,7, 13)
Muesli, havervlokken en gekonfijt fruit (1, 13)
Buffet DINER
Antipasta en meer, diverse mono gerechtjes
Garnaaltjes met mayonaise, chili, knoflook & peterselie (2,6,9, 10, 13)
Tomaatsalade, extra virgin olijfolie & basilicum (V)
Artisjok en paddenstoelsalade met achterham (12)
Gemarineerde & gegrilde paprike, courgette & aubergine met mini buffelmozarella, focaccia en olijven (V) (7)
Prosciutto & patrami & fetta, mini buffel mozzarella, Parmezaan, broodjes en olijven (1, 7, 12, 13)
Niçoise salade met tonijn, haricot verts en ei (4)
Hoofdgerechten
Runder Brisket met rodewijn saus (12)
Zalm met tomaten, basilicum & extra virgin olijfolie
Wortel risotto met Parmezaan en geroosterde bospeen (V) (7)
Met rozemarijn gebakken aardappel wedges (V)
Gegrilde groenten (V)
Vers gebakken frietjes (1, 13)
Dessert
Tiramisu, onze variant op een klassieker – in koffie geweekte lange vingers met mascarpone, sinaasappelrasp & chocolade (1, 7, 13)
Vers fruit salade
Fudgebrownie met chocolade met karamel (1, 13)
Zaterdag 30 maart
Buffet LUNCH
Broodstation
Pagnotella paesono, Pagnotella rustica (1,13)
Speltbrood, Molenaarsbrood Miller, Pave montagnard multicereal, Pagnotta rustica (1,13)
Ciabatta (1, 13)
Zachte witte, zachte bruine bollen (1, 13)
Casino toast brood (1, 13)
Belegd brood
Bruine bol met sesam – gevogelte – tuinkruiden – komkommer – tomaat (1, 13)
Beleg
Ruim assortiment aan diverse soorten kaas en vleeswaren (9, 12, 13)
daarnaast vindt u een heerlijke vissalade op het buffet (4)
Soep
Soup & Noodles, een zelf samen te stellen soep naar Aziatisch voorbeeld, door een combinatie van noodles en diverse verse groente en kruiden overgoten met een vegetarische bouillon (1, 3, 6 , 11, 13)
Warme gerechten
Penne met tomaten-vlees saus (1, 3, 7, 13)
Kaas souflées (1, 3, 7, 13)
Paella met olijven en garnaaltjes (2)
Salades
Stel uw eigen salade samen uit ons rijkelijk gesorteerde assortiment van diverse rauwkost, bladsla, gemengde salades en toppings
(1, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13)
Desserts
Seizoens plaatcake (1,13)
Yoghurt station met yoghurt, kwark en havermoutpap (1,7, 13)
Muesli, havervlokken en gekonfijt fruit (1, 13)
Buffet DINER
Voorgerechten, diverse mono gepresenteerd
Russische salade met een salade van natuurham en peterselie (12)
Schotse zalm rilette met honingmosterd crème en salad pea (4,12)
Makreel salade met aardappel, olijf en Chinese goudbes (4,12)
Spinazie salade en gesuikerde pecannootjes (V) (8)
Caesar salade met Parmezaanse kaas en gevogelte (3, 4, 10)
Pasta salade met geroosterde courgette (V) (1, 13)
Hoofdgerechten
Hoenderfilet op huid gebakken in kruiden jus (1, 12, 13)
Geroosterde dorade met basilicum olie (4)
Pilav rijst met gestoofde prei (V) (7)
Aardappel mousseline (V) (7)
Huis bereidde lasagne (V) 1, 7, 13)
Dagverse groenten (V)
Vers gebakken frietjes (1, 13)
Nagerechten
Chocolade mousse met caramel (7)
Frambozen Charlotte (7)
Vanille ijs met rode vruchten compote en basilicum (7, 13)