Men2B stopt

De belangrijkste reden voor dit besluit vormt het vertrek van Martijn, onze gewaardeerde tenor. Na een periode van overwegingen heeft hij recentelijk het moeilijke besluit gemaakt om te stoppen met zingen bij Men2B. Patrick, Martin en Peter hebben uitgebreid overleg gehad en samen bepaald dat het zonder Martijn niet meer meant to be zou zijn, deze formatie maakte Men2B tot wat deze groep altijd is geweest. Daarom betekent het vertrek van Martijn het einde van Men2B.
We zijn verdrietig maar een gevoel van grote dankbaarheid en enorme trots overheerst: wat hebben we geweldige dingen meegemaakt! Een van de grootste cadeaus van dit kwartet is onze vriendschap onderling: dit was altijd de basis en is voor een groot onderdeel de reden geweest van onze successen. Onze vriendschap zal nooit verloren gaan, we blijven verbonden met elkaar.
We willen Holland Harmony danken voor de vele mogelijkheden die voor ons gecreëerd zijn, de support en alle prachtige evenementen en conventies tijdens de afgelopen jaren.
In harmony & stay healthy 😊

Martijn, Martin, Patrick & Peter – Men2B